Virksomhederne i Region Sjælland får nu mulighed for at blive opdateret på Femern-projektet.

Hvad skal de fokusere på? Og hvad kan de selv gøre for at være klar til at blive en del af Femern-projektet?

På en konference torsdag den 5. marts giver en række eksperter og fagpersoner fra Dansk Byggeri, Dansk Industri, 3F, Arbejdsmarkedsstyrelsen og Femern Belt Development deres bud på, hvad der kræves af virksomheder, der ønsker at komme i betragtning til milliard-projektet.

Fokusområder
Konferencen afvikles på Lalandia i Rødbyhavn og markerer afslutningen på projektet ”Klar til nye muligheder”, der de seneste år har medvirket til at forberede regionens virksomheder til de store anlægsopgaver.

På afslutningskonferencen får deltagerne klarhed over, om deres virksomhed er parat til fremtidens muligheder, når indlederne sætter fokus på arbejdskraft, sociale klausuler, underleverancer, sproglige kompetencer, internationale samarbejder m.v.

Sæt kryds i kalenderen
Foruden aktuelle, faglige indlæg byder konferencen på workshops samt en ekskursion til tunnel-byggepladsen i Rødbyhavn. Der vil også blive tid til at netværke.

Yderligere information om konferencen udsendes den 5. februar, hvor det også bliver muligt at tilmelde sig. Men sæt allerede nu kryds i kalenderen den 5. marts kl. 12.00 til ca. 20.00.

Kilde: Fonden Femern belt Development