Om os

Sekretariatet

Stevns Erhverv drives af et sekretariat og er ledet af en bestyrelse, som vælges af medlemmerne på den årlige generalforsamling. Sekretariatet er Stevns Erhvervs ekspertise og din indgang til viden og vejledning. Vi er også din indgang til indflydelse, hvis du gerne vil tale erhvervspolitik og vi arbejder målrettet på at skabe relevante kurser, forløb, foredrag og netværk for medlemmerne samt gode muligheder for samarbejder mellem medlemmerne.

Vi er til for dig

Mød vores specialister

Thomas Christensen

Thomas Christensen

Direktør

Thomas har det erhvervspolitiske overblik – helt nede på jorden. Han arbejder målrettet for, at medlemmernes stemme bliver hørt og at der er et godt samarbejde mellem Stevns Erhverv og Stevns Kommune. Det er ham, der skaber et solidt fundament, du som medlem kan boltre dig på. Hvis vi skal videre, skal vi turde prøve nye ting og ikke være bange for forandringens vinde.

Peter Bisgaard

Peter Bisgaard

Forretningsudvikler

Peter er ny i Stevns, men har en solid erfaring fra både nationale og internationale virksomheder. Han ved hvilke knapper der skal trykkes på og hvilke håndtag du kan skrue på, for at udvikle din virksomhed. Peter er vandt til at vende tingene på hovedet og anskue dem for en lidt anden vinkel, så nye muligheder kommer frem. Han glæder sig til at møde virksomhederne i Stevns, så har du ikke mødt ham endnu, gør du det snart.
Marie Bisschop-Thomsen

Marie Bisschop-Thomsen

Kommunikations- og Marketingkonsulent

Marie er vores skarpe pen, der ikke er bange for at sige tingene mange gange og på mange forskellige måder, så budskabet kommer frem til alle hjørner af Stevns. Hun sidder klar, hvis du ikke helt ved, hvor du skal starte på det der markedsføring eller ikke mener kommunikation er vigtigt. Det er det; meget vigtigt.
Cathleen Diana Pedersen

Cathleen Diana Pedersen

Turismekonsulent

Cathleen elsker turisme, hun elsker at være vært og sikre at vi kan tilbyde det bedste af det bedste – ikke kun som enkelte virksomheder, men som en hel destination. Hun har fingeren på pulsen og ved hvor fremtidens turisme bevæger sig hen. Og hvis du spørger Cathleen, så er alle virksomheder, på den ene eller anden måde, en del af turismebranchen.
Mette Lerdorf

Mette Lerdorf

Projektkonsulent

Mette er Stevns Erhvervs detektiv. Hun undersøger, udforsker og afsøger mulighederne for projektmidler. Er der penge, puljer eller projekter derude, som kan være med til at skabe udvikling og solid, langvarig vækst i Stevns? Jamen, så sørger Mette for at det også sker. Enten gennem egne projekter eller ved at vi samarbejder med andre om fede projekter. Har du et forslag til et fedt projekt, så kontakt endelig Mette.

Bliv medlem af Stevns Erhverv

Stevns Erhverv består af omkring 200 medlemmer. Du kan også støtte op om Stevns Erhvervs arbejde og få indflydelse på erhvervslivet i dit lokalområde.

Styrk din viden og dit netværk

Arrangementer

Netværk, viden og venskaber

Bliv en af noget større på Stevns

Medlemmer

Årlige arrangementer

%

Noget genialt

Skyd genvej til viden og netværk

Meld dig ind i Stevns Erhverv

Som medlem af Stevns Erhverv har du nem adgang til en lang række fordele, spændende arrangementer og et stort lokalt netværk af lokale erhvervsdrivende.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at byde dig velkommen som medlem af Stevns Erhverv.

1 + 7 =

Kontakt

Stevns Erhverv
Tinghuset
Algade 8
4660 Store Heddinge

Telefon: 24 76 40 01
E-mail: info@stevnserhverv.dk

CVR. nr. 34001227

Links