Kvalitet, en stram tidsplan og plads til kundernes individuelle behov er nogle af de ingredienser, der har gjort Byg & Anlægsservice til en succesfuld virksomhed med vækstambitioner.

 

Byg & Anlægsservice i Klippinge på Stevns blev grundlagt i 2007 af Mikkel Nielsen, der har specialiseret sig i betonkonstruktioner, men også udfører opgaver inden for jord, kloak og belægning.

Virksomheden har siden sin opstart haft stor succes og løst mange opgaver for privatpersoner og større entreprenørvirksomheder, og Mikkel Nielsen har en klar målsætning om fremtidig vækst:

– Vores vision er på sigt at vokse os større og stærkere, så vi kan tage flere større opgaver ind selv. Vi vil forsætte med at forøge medarbejderstaben med dygtige og kvalificerede betonarbejdere. I 2015 forventer vi at være vokset med 50 %.

En virksomhed med tydelige værdier
En del af virksomhedens succes skal uden tvivl findes i de værdier, der arbejdes ud fra. Mikkel Nielsen lægger stor vægt på, at kvaliteten er i top, og at den fastsatte tidsplan altid bliver overholdt.

– Vi har altid et stort fokus på kundernes individuelle behov og går langt for at sikre sig, at slutproduktet lever op til forventningerne. Det er samtidig vigtigt for os at holde de økonomiske udgifter nede og udføre et arbejde, der lever op til alle krav om sikkerhed. Vi sætter en ære i at holde, hvad vi lover, fortæller Mikkel Nielsen.

 

Den professionelle underentreprenør
Byg & Anlægsservice er især specialiseret i betonkonstruktioner for større entreprenører, og Mikkel Nielsen, der har været 12 år i branchen, ligger inde med den rette know-how til udførelse af mere eller mindre udfordrende betonopgaver. I øjeblikket er virksomheden f.eks. involveret i byggeriet af et nyt kontroltårn for Bane Danmark.

Byg & Anlægsservice er et kendt navn i branchen, der roses af tidligere samarbejdspartnere for sin store professionalisme, og virksomheden stræber da også efter altid at kunne tilbyde entreprenørvirksomhederne en professionel og seriøs samarbejdspartner:

– De ansatte får undervisning flere gange om året og deltager løbende i kurser, så vi er sikre på, at de altid ligger inde med den nyeste viden, fortæller Mikkel Nielsen.

Kundetilfredsheden ligger Mikkel Nielsen meget på sinde. For at være sikker på at alle kunder får opfyldt netop deres ønsker og behov, tilbyder virksomheden bl.a. pladsstøbt beton. På den måde kan opgaverne udføres med større fleksibilitet og med kundens specifikke ønsker i fokus.

Du kan læse mere om virksomheden på www.bygoganlæg.dk