I Stevns Erhvervsråd har vi i lang tid ønsket at sætte fokus på de mange spændende og dygtige virksomheder, vi har på Stevns.

Siden februar 2014 har Stevns Erhvervsråd derfor udgivet onlinemagasinet Erhverv Stevns, der sætter fokus på Stevns’ erhvervsliv.

De tre numre af Erhverv Stevns er blevet rigtig godt modtaget, og vi har fået mange positive tilbagemeldinger. Et onlinemagasin har dog sine begrænsninger, og det er bl.a. svært at dele de enkelte artikler på de sociale medier. Da vi gerne vil have, at historierne om Stevns’ virksomheder når ud til endnu flere læsere, har vi derfor besluttet at udgive artiklerne om erhvervslivet enkeltvis i stedet for som onlinemagasinet Erhverv Stevns.

Fremover vil vi derfor sætte fokus på kommunens virksomheder og iværksættere hver måned i portræt-artiklerne ”Månedens Virksomhed” og ”Månedens Iværksætter” i vores nyhedsbrev, på vores hjemmeside og Facebook-side. Ligesom vi vil udgive flere artikler enkeltvis om udviklingsprojekter i kommunen og andre erhvervsrelaterede tiltag.

Vil du være månedens virksomhed?

Alle virksomheder og iværksættere i kommunen kan blive ”Månedens Virksomhed” og ”Månedens Iværksætter”, hvis de har en spændende historie at fortælle – det kan være, de er inde i en spændende udvikling, har et nyt produkt eller koncept, eller driver virksomheden på en anderledes måde.

Hvis du kender eller selv har en virksomhed, som du gerne vil have sat fokus på som ”Månedens virksomhed” eller ”Månedens iværksætter”, skal du kontakte kommunikationskonsulent Signe Kjærbølling på tlf. 24 76 40 01 eller signe@stevnserhvervsraad.dk.

Læs om Månedens Virksomhed for oktober her

Læs om Månedens Iværksætter for oktober her

Læs Erhverv Stevns her