Erhvervsdrivende i Stevns Kommune har mulighed for at blive klogere på kommunens erhvervsrelaterede arbejde og komme med deres egne input, når Stevns Erhvervsråd og Stevns Kommune inviterer til Erhvervstræf ’15.

Det er gratis at deltage, når Stevns Erhvervsråd i samarbejde med Stevns Kommune inviterer alle kommunens virksomheder til Erhvervstræf ´15 i Snurretoppen onsdag den 4. februar kl. 17.00-20.30.

På Erhvervstræf ’15 kan du høre om de kommende anlægsprojekter i Stevns Kommune, og hvornår de kommer i udbud.  Du får en status på kommunens arbejde for at føre deres erhvervspolitik ud i livet bl.a. i forhold til at skabe større tilfredshed med kommunens erhvervsservice. Samtidig kan du blive klogere på Jobcenterets nye virksomhedsservice, hvor der i fremtiden vil være tilknyttet virksomhedskonsulenter til at hjælpe virksomhederne i jobrelaterede spørgsmål.

Der vil undervejs i programmet være plads til debat og spørgsmål, som bliver styret af aftenens konferencier, Erhvervschef Thomas Christensen fra Stevns Erhvervsråd, der også vil fortælle om erhvervsrådets holdning til aftenens emner.

Få en snak med kommunens medarbejdere

Efter kommunens indlæg bliver der serveret lidt tapas og vin, og du har mulighed for at tage en uformel snak med medarbejderne fra Byggesag, Miljøkonsulenter og Virksomhedskonsulenter fra Jobcenter Stevns.

– Vi er glade for, at Stevns Kommune er åbne over for erhvervslivets inputs og ser erhvervstræffet som en oplagt mulighed for virksomhederne til at bringe deres holdninger til kommunens arbejde på banen, så vi sammen kan styrke erhvervsudviklingen i kommunen, fortæller Erhvervschef Thomas Christensen.

Tag en forandringspille

Erhvervstræf ´15 rundes af med et mere underholdende indslag, når den erfarne foredragsholder og innovationsspecialist, Morten Wolff-Toft vil levere det inspirerende og underholdende indlæg, ”Innovationsrecepten” om, hvordan du får mere innovation ind i din virksomhed.

Der vil blive rusket godt op i forsamlingen, når Morten Wolff-Toft som ”Doktor Toft” udskriver innovationsrecepter og uddeler forandringspiller til de tilstedeværende. På en inddragende og lærende måde tager ”doktor Toft” temperaturen på virksomhedernes forandringspotentiale.

Hvis du er interesserede i kommunens erhvervsudvikling, så husk at tilmelde dig på https://billetto.dk/da/erhvervstraef15 inden d. 3. februar kl. 12, det er GRATIS at deltage.