Den 27. maj inviterer Stevns Erhvervsråd alle interesserede erhvervsdrivende til at deltage i det gratis arrangement ‘Medarbejderbørsen’ på Vallø Golfcenter. Måske har du allerede overvejet at ansætte en ekstra medarbejder, men har din virksomhed brug for fuldtid, deltid eller måske kun en tidsbegrænset ansættelse? Og hvilke muligheder findes der i forhold til at ansætte en medarbejder med tilskud?

– Ansættelsesformer med tilskud kan være svære at gennemskue, og en stor del af vores medlemmer har udtrykt et behov for information om de mange muligheder, der er for at ansætte medarbejdere i forskellige ordninger, fortæller erhvervschef Thomas Christensen.

Derfor inviterer Stevns Erhvervsråd den 27. maj til informationsmøde, hvor du kan blive klogere på, hvilke tilskudsordninger, du som arbejdsgiver kan gøre brug af, når du ønsker at ansætte en ny medarbejder.

Med alternative ansættelsesformer får du mulighed for at afprøve en ny medarbejder og afstemme, hvilket behov din virksomhed har, samtidig med at du kan hjælpe én eller flere jobsøgende tættere på arbejdsmarkedet. Hør bl.a. om virksomhedspraktik, løntilskud, flexjob, deltidsansættelse og forskellige praktik- og elevordninger.

Program:

18.00 – 18.45 Mad serveret fra Maj-Britts Catering – Maj-Britt startede selv i køkkenet som løntilskudsmedarbejder og forpagter nu caféen i Vallø Golfcenter.
18.45 – 19.25 Ansættelsesformer med lave udgifter – v/ Jobcenter Stevns
19.25 – 19.35 Praktikant fra fagskole? – v/ Anne-Kathrine Skadhauge, Campus Køge.
19.35 – 19.45 Særlige evner, særlige behov – v/ Paw Koch, Horisonten STU og botilbud.
19.45 – 20.30 Medarbejderbørsen (med kaffe og kage) – Du kan møde konsulenter fra virksomhedsservice, advokat, revisor, vækstkonsulent og repræsen-tanter for ’små-job’, integrationsborgere og Horisonten og få hjælp til at afklare din virksomheds behov.

 

 

 

 

 

 

 

Praktisk info
Arrangementet foregår onsdag den 27. maj 2015 kl. 18.00-20.30 på Vallø Golfcenter, Køgevej 87, 4600 Køge.

Det er gratis at deltage og du tilmelder dig på billetto.dk/medarbejderboersen
Sidste frist for tilmelding 25. maj 2015.

Hvis du vil vide mere om arrangementet, kan du kontakte Iværksætter- og Virksomhedskonsulent Jesper Yde Knudsen på tlf. 21 22 17 65 eller jesper@stevnserhvervsraad.dk.