Ny mulighed for at komme med på Raketvækst 1 d. 25.-27. oktober.

Et af vores bedste tilbud til ejerlederne er Raketvækst. Forløbet er din mulighed for at få sat din virksomhed under lup og få lagt en plan for den videre udvikling – godt hjulpet på vej af Carsten og Nils fra Erhvervshus Sjælland

Det få du

Raketvækst handler om at finde det næste naturlige skridt for din virksomhed. Det handler altså ikke om at vækste med raketfart. Det handler om at stille skarpt på dine udfordringer og problemer og så finde de gode løsninger. Gør det ondt – ja, til tider, men det er helt sikkert, at du går hjem efter tre dage med en tydelig plan for dit næste skridt. Er det hårdt arbejde – ja, du kommer ikke sovende til succes, men du skal heller ikke gøre det alene. Du får enestående professionel hjælp fra kursets to undervisere Carsten og Nils og du får også mulighed for sparring og udveksling af erfaringer med de andre deltagere.

Selv om deltagerne kan komme fra mange forskellige brancher, typer af virksomheder og størrelser, opstår der hurtigt et fællesskab, hvor erfaringer, viden og sparring giver dig, netop det skub du har brug for, for at se muligheder for udvikling.

Citater fra tidligere deltagere:

Jeanette, Mom and Me: Forløbet har været en livline til at blive klogere på min virksomhed. Jeg har fået overblik og er blevet klogere på hvilken retning og hvilke mål jeg har for fremtiden. Det giver to på og mod til at sætte barren højere. Jeg tør drømme om meget større mål og jeg kan se, hvordan jeg når de mål.

Lars, Hørup Låse og Sikring: Jeg havde det sådan før, jeg kom med her, at det gik da meget godt. Jeg gik og var tilfreds. Nu vil jeg mere. Jeg vil ind på nye markeder og skabe ny vækst. Jeg har fået ny inspiration, nye ideer og nye værktøjer, der kan noget jeg ikke vidste jeg havde brug for.

Anitta, Avernus HR: Jeg har fundet ud af, at jeg har brugt meget tid på at løbe forvirret rundt. Nu har jeg fået retning og værktøjer til at holde fokus. Jeg har fået afklaring på mine egne evner, så jeg ved, hvad der er vigtigt for at kunne komme videre med min forretning.

Fakta om Raketvækst

Raketvækst er et tredages internat, hvor du både kommer op i helikopteren og ser din virksomhed med nye øjne, samtidig arbejder du med konkrete handlingsplaner.

På forløbet arbejder du helt praktisk med, hvordan du får gang i forretningen.

Alle tre dage sparrer og arbejder du tæt sammen med andre ejerledere. Sammen arbejder I med, hvordan I prioriterer og sikrer at salgsindsatsen bliver prioriteret.

Fokus på de tre dage:

  • Målsætning – hvad vil du?
  • Handlingsplan – hvordan gør du det?
  • Eksekvering – hvordan gennemfører jeg planen?

Du vil undervejs blive udfordret, får nye idéer og bakket op i at få dem til at ske.

Vi har to forløb.

Raketvækst 1, er for dig, der ikke har været med før og som har været i gang i ca. 3 år og har 2-3 medarbejdere. Du har haft travlt med at drifte og nu har du behov for at få strategisk retning på virksomheden. Du går fra forløbet med en konkret handlingsplan, og minimum tre opfølgende møder.

Raketvækst 2, er for dig som har været på Raketvækst 1 og har brug for sparring på ledelse og kundepleje. Du får værktøjerne til at styre medarbejderne og virksomheden i den retning du gerne vil. Samtidig er der fokus på kunderne og markedet. Hvorfor skal kunderne vælge dig? Hvor placerer din virksomhed sig i markedet.

Spørg mig

Peter Bisgaard

Peter Bisgaard

Forretningsudvikler

Medlemsskab af Stevns Erhvervsråd

Stevns Erhvervsråd består af over 200 medlemmer. Du kan også støtte op om Stevns Erhvervsråds arbejde og få indflydelse på erhvervslivet i dit lokalområde.

Underviser i ledelse

Carsten Lindschmidt

Forretningsudvikler Carsten Lindschmidt har mere end 20 års erfaring som leder. Han har selv været med til at starte seks virksomheder, og hjulpet mere end 500 virksomheder med ledelses- og forretningsudvikling.

Underviser i strategi

Nils Hall Torgersen

Forretningsudvikler Nils Hall Torgersen er strateg med stort S. Han er den rette sparringspartner, hvis du har brug for at komme et skridt videre eller er usikker på retningen.