Flere nye virksomheder meldte sig i 2019 ind i Stevns Erhvervsråd. Det kan skyldes, at virksomhederne er blevet mere opmærksomme på, at det gør en forskel at være medlem, mener erhvervschef. 

Stevns Erhvervsråd er en medlemsorganisation, der repræsenterer det private erhvervsliv på Stevns. Men erhvervsrådet yder også erhvervsservice over for virksomhederne som del af en samarbejdsaftale med Stevns Kommune, og den dobbeltrolle kan godt for nogen virke lidt forvirrende:

-Vi yder service og sparring over for alle virksomheder i kommunen, og det er uanset om de er medlemmer eller ej. Den service er finansieret af Stevns Kommune, fordi vi sammen tror på, at det er vigtigt og at det er med til at bringe Stevns fremad, at vi hjælper dem, der kan bruge det, fortæller erhvervschef Thomas Christensen.

Flere virksomheder melder sig ind
Selvom, både rådgivning og service er gratis, melder flere og flere virksomheder sig ind i erhvervsrådet. Det skyldes, at virksomhederne kan se en værdi i at bakke op om stærkt sammenhold i erhvervslivet:

-Vi kan se, at når en virksomhed først har været på vores kurser eller har fået sparring med én af vores konsulenter, går der ikke lang tid før, de melder sig ind. Så kan de både se og føle, at vi gør en forskel. Det er jo rigtig positivt, mener erhvervschefen.

Det gør en forskel at opfordre til medlemsskab
Én af de konsulenter i Stevns Erhvervsråd, der har tæt kontakt med mange virksomheder på Stevns, er iværksætter- og virksomhedskonsulent Jesper Yde Knudsen, som hjælper med at starte, udvikle og styrke forretningen for mange virksomhedsejere. Han mener, mange virksomheder ikke tænker over, at de ikke er medlemmer:

-Vi har nogle gange virksomheder, som har fået tæt sparring i flere år, deltager i vores gratis arrangementer og generelt nyder rigtig godt af den service, vi yder. Når man så spørger dem om de ikke vil være medlem, siger de, at det troede de faktisk, de allerede var. Sådan kan det jo gøre en forskel bare lige at spørge, fortæller Jesper Yde Knudsen.

Er din virksomhed medlem af Stevns Erhvervsråd?
Er du i tvivl om, hvorvidt din virksomhed er medlem af Stevns Erhvervsråd? Vi offentliggør alle vores medlemmer på her på hjemmesiden, så der kan du se, om din virksomhed er listet.

Kunne du tænke dig at blive medlem? Meld dig ind her eller kontakt erhvervschef Thomas Christensen på thomas@stevnserhvervsraad.dk eller 24 76 40 01 og få et personligt møde.

Få mere information om de fordele, du kan få som medlem her.