Når du går ind på LinkedIn og Facebook og søger efter Stevns Erhvervsråd, vil du begge steder møde et aktivt erhvervsråd.

www.facebook.com/StevnsErhvervsraad kan du følge med i det daglige arbejde i erhvervsrådet. Her deler vi de gode historier fra Stevns’ erhvervsliv, fortæller om nye spændende arrangementer og tilbud og deler billeder fra vores arrangementer og oplevelser i sekretariatet. Klik på linket og ”Synes godt om” siden for at følge med.

www.linkedin.com/company/stevns-erhvervsr-d kan du løbende blive opdateret på relevante erhvervsarrangementer, -ordninger og -tilbud både fra os og fra andre erhvervsaktører. Klik på linket og tryk ”Følg”.

Hvis du vil have en nyhed formidlet via en af Stevns Erhvervsråds sociale medier, så skriv det i en mail til os på info@stevnserhvervsraad.dk. Det kan f.eks. være et medlem-til-medlem tilbud, information om et jubilæum eller Åbent Hus, en god historie om din virksomhed eller et relevant erhvervs-arrangement. Vi garanterer ikke, at vi formidler det, men hvis det har relevans for vores medlemmer, er vi meget åbne overfor det.
Vi bruger dog IKKE vores kanaler til at reklamere for bestemte virksomheder og produkter, kun hvis der er tale om et medlem-til-medlems-tilbud.