Et samlet erhvervsliv er et stærkt erhvervsliv. Derfor startede vi i oktober en hvervekampagne, for at få flere virksomheder til at melde sig ind i Stevns Erhvervsråd. Det blev en stor succes, og mange af jer har været rigtig gode til at få nye erhvervsdrivende til at melde sig ind i Stevns Erhvervsråd. Gennem hvervekampagnen har vi derfor fået 18 nye medlemsvirksomheder.

Derfor har vi i erhvervsrådet besluttet os for at forlænge hvervekampagnen, der ellers skulle stoppe ved årets udgang, så den løber til generalforsamlingen den 25. marts. 2014.

Konkurrencen kører videre

Der har sideløbende med hvervekampagnen kørt en konkurrence om at hverve flest nye medlemmer. I starten af december blev vinderen fundet. Lodtrækningen stod mellem tre medlemmer, der havde hvervet to nye medlemmer hver.

Vinderen blev Jonas Skaaning fra Rødvig Kro, men da hovedpræmien var en middag på selv samme Rødvig Kro, besluttede han at sætte præmien i spil igen. Derfor forlænger vi nu konkurrencen, så den løber til generalforsamlingen den 25. marts 2014. Du har altså stadig mulighed for at vinde i konkurrencen, hvis du i perioden fra oktober til marts får hvervet flest nye medlemmer.

Anbefal erhvervsrådet og få en flot gave

Hvervekampagne går i al sin enkelthed ud på, at du anbefaler Stevns Erhvervsråd til en anden erhvervsdrivende, og når vedkommende opretter sig som medlem, skal han/hun blot angive, at de har fået anbefalingen af dig.
Når det nye medlem har betalt sit første kontingent, får du et valgfrit gavekort på 200 kr. til Holte Vinlager eller Blomsterpigen i Store Heddinge. Jo flere medlemmer du hverver, jo flere gavekort får du. Du bestemmer selv, om vi skal sende gavekortet til dig, eller om du selv vil hente det i butikken.

Hvervekampagnen slutter den 25. marts 2014, og herefter findes vinderen af konkurrence om at hverve flest medlemmer. Den, der har hvervet flest medlemmer, modtager den flotte hovedpræmie – en tre retters middag for to på Rødvig Kro med en flaske husets vin. Hvis der er flere, der har hvervet lige mange medlemmer, vil der blive trukket lod.