Det kommunale marked er kæmpestort! Deltag i workshoppen ”Sådan bliver du leverandør til kommunerne” og få succes med dit fremtidige salg.

Væksthusene arrangerer en række workshops rundt om i landet, for iværksættere og små virksomheder, der gerne vil handle med kommunerne.

På workshoppen får du viden om det kommunale marked og chancen for at komme i direkte dialog med kommunale indkøbere. Du får også inspiration og nye værktøjer til det daglige salgsarbejde, og mulighed for at komme i direkte dialog med kommunale ledere og indkøbere og får nye værktøjer til det daglige salgsarbejde hjemme i virksomheden.

På mødet vil du blandt andet få mulighed for at møde Peter Julius fra Public Intelligence der vil ruste dig til at tænke ud af boksen, når du vil sælge dit produkt eller din serviceydelse til kommunerne. Peter er ekspert i, hvordan mindre virksomheder med succes tager kontakt til kommuner med salg for øje. Desuden får du også muligheden for at møde en lokal iværksætter, som vil dele ud af sine erfaringer med at sælge til kommunen og komme i betragtning som leverandør.

Den primære målgruppe er socialøkonomiske og grønne iværksættere, men alle iværksættere og nye virksomheder er meget velkomne.

Der vil blive afholdt to workshops på Sjælland. Den ene i Lejre og den anden i Høje-Taastrup. Arrangementerne er støttet af Erhvervsstyrelsen, og er derfor gratis at deltage i. Der vil dog blive opkrævet et no-show gebyr, hvis du udebliver uden at melde afbud.

For at tilmelde sig et af arrangementerne, skal man gå ind på værtskommunens hjemmeside under arrangementet og tilmelde sig.

  • For arrangementet i Høje-Taastrup på Rådhuset den 24. september kl. 14:00-19:00, klik her
  • For arrangementet i Sagnlandet Lejre den 25. september kl. 09:00-13:00, klik her