Agate Jul Jensen er indehaver af House of Marketing og udgiver Stevns Lifestyle. Hun er selvstændig og arbejder hjemme fra sit smukke kridtstenshus i Tåstrup. Det ligger i kanten af den lille landsby med udsigt over markerne og indrettet med et skarpt blik for alle detaljerne. Den samme skarpe æstetiske sans, som Agate benytter i sit professionelle virke med markedsføring

For Agate handler det om at skabe rammerne for sig selv. Det kan lade sig gøre, fordi den moderne teknologi kan pakke kontoret ned. Det at være konsulent med sin computer under armen gør, at hun kan hente inspiration og netværk alle steder – og arbejde alle steder. Agate har indrettet sit kontor i hjemmet fordi det giver frihed og passer til hendes ønsker og temperament.

”Når jeg vælger at bo i Stevns, har jeg også friheden til at være en del af lokalsamfundet, bruge området og nyde naturen. Det handler for mig om at skabe den gode balance i livet, så der er tid til både arbejde og fritid. Den anden grund til at jeg sidder hjemme er, at jeg trives i smukke omgivelser. Derfor er hjemmet vigtigt, fordi her har jeg indrettet det æstetisk, som jeg gerne vil have det,” fortæller Agate.

Stevns it’s a Lifestyle

Agate Jul Jensen er personen bag Stevns Lifestyle, et magasin  om alle de små lokale succeser, der findes i Stevns. Magasinet  udkom første gang i 2021 og er allerede blevet efterspurgt mange steder – også uden for kommunen.

”Jeg elsker at finde den uslebne diamant i noget, man slet ikke  viste var der. Med Stevns Lifestyle skriver jeg de små historier,  det folk normalt ikke ser. Jeg vil vise, hvor smukt her er. Det er Stevns gennem Agates øjne. Og gudskelov er folk ved at få øjnene op for hvor dejligt her er,” fortæller Agate om sin  bevæggrund for at producere og udgive magasinet.

Ud over at fortælle de gode historier, er det også Agates håb, at magasinet kan fremme Stevns og bevidstheden om at området er fedt, godt og værd at bruge tid på. Målet er, at både  besøgende og lokale opdager at der sker ting, som de slet ikke viste og som de gerne vil være en del af.

”Hvis magasinet kan være med til at inspirere andre til at flytte  hertil f.eks. som soleselvstændig eller iværksætter, vil jeg også være glad. Med alle de muligheder der er i det moderne  arbejdsmarked, kan man sagtens bo her i Stevns uden at gå på  kompromis med sit arbejde,” sige Agate med et stort smil.

Med passion

Som selvstændig har du stor grad af selvbestemmelse og frihed, men Agate indrømmer, at det også er hårdt at være selvstændig. Der er mange praktiske ting, særligt omkring økonomi, som man skal kunne administrere og holde styr på.

”Du er nødt til at have struktur på din hverdag, ellers går tiden med opgaver som ikke er det du gerne vil. Det handler også om at finde ud af, hvad man gerne vil med sin forretning. Hvad er målet og hvor vil jeg gerne hen. Du skal lære, hvad det er du er bedst til og så fokusere på det og erkende at andre måske skal tage sig af det andet. Det er misforstået at tro, at du skal sige til kunderne, at du kan det hele. Det er bedre at sige: jeg er helt vildt god til det, det hjælper jeg med, men det her, det skal du have nogle andre til,” fortæller Agate Jul Jensen og fortsætter, ”Jeg har lært at sige nej, når noget ikke falder inden for mit fokusområde. Det har styrker mig i det lange løb og giver bedre balance i mit udbud af opgaver jeg løser.”

For Agate er hendes virksomhed et ønske om at beskæftige sig med det, der gør hende glad og giver mening. Tidligere har hun arbejdet i stillinger, hvor arbejdet har dræbt glæden ved opgaverne, og der vil hun ikke hen igen.

”Jeg gør det, jeg gør med passion. Så det at få lov til at arbejde med noget jeg elsker så højt, er helt afgørende. Det er vigtigere for mig, at jeg trives i mit job, end at jeg oplever vækst, store huse, rigdom og mange ansatte. Jeg står kun til ansvar overfor mig, og det har jeg det virkelig godt med, for så har jeg muligheden for at prøve ting af, hurtigt og direkte og der er ikke andre end mig til at tage den økonomiske regning.”

Fakta om magasinet

Stevns Lifestyle er finansieret gennem annoncer og er gratis.

Det er meningen at det skal ligge tilgængeligt så mange steder  som muligt, så hvis du gerne vil have det liggende, så ring til  Agate Jul Jensen: 28 43 11 44

Hun er også klar, hvis du har et forslag til en god historie eller du gerne vil have en annonce med i magasinet. Eneste krav er, at alle virksomheder og historier skal være fra Stevns.

Se mere her