Jobcenteret i Stevns Kommune hjælper dig med at finde den medarbejder du går og mangler. Ny video forklarer, hvordan jobcenteret kan hjælpe dig og din virksomhed.

Jobcenteret har en række tilbud til virksomheder i kommunen, der går og leder efter arbejdskraft. Jobcenteret har adgang til alle CV-profiler i Danmark, og har derfor gode forudsætninger for, at finde lige netop den medarbejderprofil, der passer til virksomhedens behov.

Derudover hjælper jobcenteret med at kortlægge virksomheders behov for at opkvalificere og efteruddanne medarbejderne, så de bliver klædt bedst muligt på til fremtidens udfordringer.

I 2016 og 2017 flytter 200 nye flygtninge til kommunen, og derfor leder jobcenteret efter virksomheder, der vil hjælpe med få integreret dem på det danske arbejdsmarked. Det kan foregå som praktik eller løntilskudsstilling. Som noget nyt kan virksomheden tage flygtninge ind gennem en integrationsgrunduddannelse. Dette er en 2-årig periode, hvor flygtningen skiftevis arbejder og sidder på skolebænken. Denne løsning udløser en bonus til virksomhederne på 20.000 kr. efter 6 måneder og igen når forløbet er gennemført.

Se videoen om jobcenteret ved at klikke her, og hør meget mere om deres tilbud.

Eller kontakt virksomhedsservice på tlf. 56 57 58 08 eller virksomhed@stevns.dk.