Johan Bache, der er erhvervskonsulent med fokus på turisme i Stevns Erhvervsråd, har opsagt sin stilling og fratræder til sommer.

”Det er super ærgerligt, at vi skal sige farvel til Johan. Jeg synes, Johan har fået sat tryk på mange gode initiativer og skabt gode positive resultater for turismeudviklingen i Stevns, og endda i et vanskeligt år præget af Covid-19-nedlukninger. Johan har været rigtig glad for at være i Stevns Erhvervsråd og for samarbejdet med alle aktørerne og samarbejdspartnerne, men han vil gerne tilbage til at bruge sine kreative evner og erfaring på marketing- og markedsføringsmæssige opgaver, og det har vi naturligvis respekt for, og ønsker ham alt godt fremover,” siger Thomas Christensen, erhvervschef i Stevns Erhvervsråd.

Turismen i Stevns er et område, der er i vækst og derfor vil det arbejde som Johan Bache har igangsat ikke stoppe med ham.

”Der er rigtig godt gang i turismen i Stevns og vores potentiale er stort, og med en verdensarv og et besøgscenter på vej, er vi et attraktivt sted for arbejdet med turismeudvikling. Nu slår vi stillingen op, og så forventer jeg, at vi snart kan præsentere en ny stærk erhvervskonsulent, der kan løfte Stevns turismemæssigt over de næste mange år,” Thomas Christensen, erhvervschef i Stevns Erhvervsråd.