Er du leder i en lille eller mellemstor virksomhed, og kunne du tænke dig at øge din virksomheds markedsværdi, dit netværk og dine chancer for at få del i opgaverne omkring byggeriet af de store anlægsopgaver i Østdanmark?

”Klar til nye muligheder” er et projekt, der har til formål at forberede de små og mellemstore virksomheder i Region Sjælland til at få del i opgaverne i forbindelse med de kommende anlægsopgaver i regionen.

“Klar til nye muligheder” tilbyder dig som virksomhedsleder et væld af gratis muligheder for at give din virksomhed et kompetenceløft.

Det tilbyder “Klar til nye muligheder”
Medarbejderuddannelser: Giv dine medarbejdere et kompetenceløft. “Klar til nye muligheder” tilbyder alt fra fagspecifikke kurser til undervisning i tysk.

Leder uddannelser: Bliv bevidst om dine styrker, svagheder og udviklingsmuligheder som leder. “Klar til nye muligheder” tilbyder flere forskellige slags lederuddannelser for eksempel projektleder, personaleleder og mange flere.

ledersparring: Få udarbejdet en handlingsplan for hvor der er plads til forbedringer i din virksomhed.

Netværk: Få udvidet dit netværk. “Klar til nye muligheder” skaber rammerne for at møde nye virksomheder.

Sådan ansøger du
Hvis du ønsker at komme fremtidens udfordringer i forkøb så ansøg om deltagelse i ”Klar til nye muligheder”. Du kan søge på projektets hjemmeside www.klartil.dk