Arbejder du med metalbearbejdning, har du fra den 1. til den 4. april mellem 08.30-16.00 mulighed for at se de nyeste værktøjsmaskiner, når VTM holder fagmesse i Odense Congress Center.

110 udstillere står klar til at præsentere det sidste nye indenfor maskiner til metalbearbejdning, værktøj, robotter og industriel automatisering, måleteknik og meget mere.

Messen byder samtidig på forskellige aktiviteter.

Fra den 1. til den 3. april er Udenrigsministeriet Eksportrådet vært for Eksport Torvet. Her kan du møde eksportrådgivere fra både Norge, Sverige, Tyskland, Rusland og England. Det foregår i Vandrehal 1.

Den 1. april inviterer Industriens Uddannelser og Skive Tekniske Skole de unge til en speciel skoledag. Der vil her blive sat fokus på det vigtige i, at der uddannes dygtige værktøjsmagere og industriteknikere. Det foregår i Vandrehal 3.

Den 3. april er Metal & Maskinindustrien – En del af DI vært for en produktivitetskonference. Du har også mulighed for at møde dem på messens andre dage i deres stand i Vandrehal 1.

Det er gratis at besøge messe, men du kommer hurtigere ind, hvis du har printet et adgangskort hjemmefra. Det kan du gøre ved at følge linket her.

Du kan læse mere om messen og se det fulde aktivitetsprogram på: www.vtm2014.dk