Bryllupsarrangøren Grethe Ahrensbach fra Magical Weddings blev tirsdag kåret til Årets Iværksætter af Stevns Erhvervsråd.

Det var en tydeligt berørt og stolt Grethe Ahrensbach, der tirsdag aften blev hyldet som Årets Iværksætter i Stevns Kommune til Stevns Erhvervsråds generalforsamling. Grethe stiftede i januar sidste år virksomheden Magical Weddings, hvor hun arrangerer borgerlige vielser i Højerup Gamle Kirke på Stevns Klint – og hun har kunder fra hele verden.

– Jeg er så utrolig glad – men jeg kunne aldrig have gjort det uden den enorme opbakning og støtte, jeg har fået lige fra start fra både erhvervsrådet og borgmesteren, udbryder Grethe glad, da hun tager imod prisen.

Grethe Ahrensbach henvendte sig første gang til Stevns Erhvervsråds sekretariat i november 2015, fordi hun havde fået en god idé. Siden har hun knoklet på, og med åbent sind været villig til at lære nye ting helt fra bunden, spørge om hjælp til mange ting og investere i virksomheden forretningsmæssige fundament.

– På kort tid har hun bevæget sig fra idéplan til virksomhed med fuldtidsbeskæftigelse og kraftig vækstkurve, og med sit høje ambitionsniveau indfrier hun høje forventninger hos flere og flere kunder – samtidig formår hun virkelig at sætte Stevns på landkortet, fortæller iværksættervejleder Jesper Yde Knudsen fra Stevns Erhvervsråd.

Allerede før Grethe havde sin første kunde, fik hun medieomtale – først i den lokale presse og siden i regionale og landsdækkende medier. Siden har virksomhedens serviceydelser været omtalt i internationale branchemedier. Magical Weddings er dermed med til at sætte både Stevns og Stevns Klint verdensarven på landkortet, og derfor var hun også blandt de lokale virksomheder, der d. 1. juli blev udnævnt til verdensarvspartner.

Fakta:

Stevns Erhvervsråd uddeler prisen Årets Iværksætter, for at hædre de mennesker, som tør springe ud som iværksættere og som er en inspiration og et forbillede for andre med iværksætterdrømme.
Prisen er en tilbagevendende årlig begivenhed i erhvervsrådet.

Stevns Erhvervsråds sekretariat indstiller kandidaterne til bestyrelsen, der vælger en vinder efter en votering.  Alle kandidater er blevet bedømt ud fra kriterierne:

  • Virksomheden er placeret i Stevns Kommune og er under 3 år gammel
  • Virksomheden har en sund økonomi og oplever stabil vækst, hvor ejer som min. kan leve af sin virksomhed
  • Virksomheden bygger på en god forretningsidé
  • Virksomheden er et forbillede for andre iværksættere

Læs mere om Magical Wedding på www.magicalweddings.eu eller på Facebook.com/magicalweddingsdk, eller i artiklen om Månedens Iværksætter i august.