Markedsfør din virksomhed i brochure om klimatilpasning
2. september 2013

 

Beskæftiger din virksomhed sig med klimatilpasning f.eks. afledning af regnvand? Så har du nu mulighed for at markedsføre din virksomhed i en brochure om klimatilpasning for private boligejere.

 

Stevns Kommune har indgået en aftale med firmaet Nord Advertising om at lave brochuren, der skal informere og inspirere private boligejere om klimatiltag, de kan foretage på egen grund.

 

– Med brochuren ønsker vi at vise de mange muligheder, der er inden for afledning af regnvand, og vi håber i den forbindelse at lokale fagfolk, der har ekspertise og kompetencer inden for området, vil deltage med en annonce. På den måde kan I hjælpe med at formidle budskabet og komme i kontakt med en attraktiv kundegruppe, som påtænker at klimatilpasse deres bolig, udtaler Birgitte Nielsen, der er projekt koordinator i Teknik & Miljø i Stevns Kommune

 

Brochuren bliver trykt i 2.500 eksemplarer, der bliver lagt frem i Borgerservice og biblioteker – ligesom den vil være tilgængelig i forbindelse med offentlige arrangementer, hvor det skønnes relevant som f.eks. borgermøder om klima og energi. Desuden vil brochuren være tilgængelig i en netversion.

 

Brochuren kommer til at være i stil med en lignende brochure om energirenovering, som kommunen fik lavet sidste forår af Nord Advertising.

 

Se lignende brochure om energirenovering 

 

Hvis du er interesseret i at få en annonce i brochuren, skal du skynde dig at henvende dig til Nord Advertising på tlf. 36 97 00 80.
Her sidder der medarbejdere klar til at oplyse dig om annoncestørrelser og priser, som samtidig kan rådgive dig om, hvordan du bedst får fortalt, hvilke kompetencer du kan tilbyde inden for afledning af regnvand.