Nu har du mulighed for at blive markedsført af Stevns Erhvervsråd og opnå ekstra synlighed blandt erhvervslivet på Stevns.

Stevns Erhvervsråd lancerer en række annonceringsmuligheder, der giver dig mulighed for at få en annonce placeret i forskelligt materiale fra erhvervsrådet.

Annoncerne er til fordelagtige priser, og derfor er de udelukkende et tilbud til medlemmer af Stevns Erhvervsråd. Når du køber en annonce, støtter du samtidig Stevns Erhvervsråd økonomisk, så erhvervsrådet får bedre muligheder for at styrke indsatsen overfor erhvervslivet på Stevns.

 

Målgruppen

Når du annoncerer gennem Stevns Erhvervsråd rammer du en unik målgruppe, der primært består af erhvervsdrivende eller folk med interesse for erhverv i Stevns og omegn.

Hver måned har Stevns Erhvervsråd over 500 unikke besøgende på stevnserhvervsraad.dk og næsten 3000 sidevisninger. Erhvervsrådets nyhedsbrev og invitationer når samtidig ud til 200 forskellige med interesse for Stevns Erhvervsråd.

Vil du vide mere om dine muligheder for at gøre din virksomhed synlig med Stevns Erhvervsråd? Så kontakt kommunikations- og markedsføringskonsulent, Signe Kjærbølling på tlf. 24 76 40 01 eller.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bannerannoncer på hjemmesiden

Bannerannonce på forsiden af stevnserhvervsraad.dk (760 x 60 px)
Eller
Bannerannonce på alle sider bortset fra forsiden på stevnserhvervsraad.dk i en måned* (155 x 192 px)

Pris pr. annonce første måned: 495 kr. ex. moms*
Pris pr. annonce pr. efterfølgende måned: 345 kr. ex. moms

Annoncer i nyhedsbrevet
Annonce i månedens nyhedsbrev (600 x 50 px)

Pris pr. annonce pr. nyhedsbrev: 295 kr. ex. moms*
Pris pr. annonce pr. efterfølgende nyhedsbrev 195 kr. ex. moms

Profil-annonce i nyhedsbrevet
Få skrevet en artikel om din virksomhed