Har sommeren givet næring til dine iværksætterdrømme, eller har du allerede taget springet fra at lønmodtager til selvstændig? Så er der masser af hjælp at hente hos Stevns Erhvervsråd, der både inviterer til informationsmøde og kursus for nye og kommende iværksættere i efteråret.

På det gratis informationsmøde d. 7. september giver iværksætterkonsulent Jesper Yde Knudsen dig et overblik over alt det, som du skal være opmærksom på, når du starter som selvstædig f.eks. momsregler, valg af selskabsform, finansieringsmuligheder osv. Det hele bliver forklaret på en lettilgængelig måde, så du nemt kan få overblik over den opgave, du står overfor. Undervejs er der rig mulighed for at få svar på nogle af alle de spørgsmål, der trænger sig på.

Mødet foregår i Tinghuset, Algade 8 Store Heddinge fra kl. 18-21. Du tilmelder dig gratis på billetto.dk/iv-infomoede-sept15.

Bliv klædt ordenligt på

På iværksætterkurset kommer du hele vejen rundt om at starte og drive virksomhed. Du arbejder med at udvikle din forretningsidé og får svar på spørgsmål som; hvad er det rette produkt, hvordan beregner jeg økonomien i min opstart, og hvordan trækker jeg mine udgifter fra i skat?

“Nystartede virksomheder har bedre chancer for at overleve, hvis de modtager rådgivning i opstartsfasen, og kurset vil være til stor hjælp for alle, der overvejer eller allerede er i gang med at starte virksomhed”, fortæller iværksætterkonsulent Jesper Yde Knudsen, der leder kurset.

Kurset veksler mellem faglige oplæg og praktiske opgaver, hvor du omsætter din nye viden til konkrete og brugbare handlingsplaner for din virksomhed.

Undervejs har du rig mulighed for at få sparring på dine idéer og udfordringer fra iværksætterkonsulenten, erfarne fagpersoner og de andre iværksættere, der deltager på kurset.

Kurset er fordelt over seks moduler med hver sit tema. Modulerne ligger mandag aften fra kl. 16-19, og første gang er d. 21. september. Kurset foregår i Tinghuset, Algade 8 i Store Heddinge. Det koster 500 kr. inkl. moms at deltage, og du tilmelder dig på billetto.dk/ivaerksaetterkursus-stevns.

Døren står åben til iværksætterkonsulenten

Står du med et spørgsmål, du mangler svar på, eller har du en konkret idé, du gerne vil have vendt, er du også altid meget velkommen til at tage kontakt til iværksætterkonsulent Jesper Yde Knudsen på tlf. 21 22 17 65 eller jesper@stevnserhvervsraad.dk eller til at komme forbi kontoret i Tinghuset.

Læs mere om Stevns Erhvervsråds tilbud til iværksættere på www.stevnserhvervsraad.dk/serviceydelser/ivaerksaetter/