Intoto – Online Markedsføring tilbyder medlemmer af Stevns Erhvervsråd en medlem-til-medlem rabat på 2 timer gratis rådgivning omkring din virksomheds online markedsføring, hvor vi bl.a. vil kigge på Konverteringsoptimering af din hjemmeside, Søgemaskineoptimering,Google AdWords samt markedsføring i de Sociale Medier.

Vi hjælper dig med at sætte fokus på, hvordan du kan få flere besøgende til din hjemmeside, og hvordan vi kan sikre, at de også bliver til flere kunder. Med andre ord, så hjælper vi med at sætte fokus på, hvordan du får mest mulig omsætning ud af dit markedsføringsbudget.

Tilbuddet er et medlem-til-medlem tilbud fra intoto – Online Markedsføring, hvorfor du skal være medlem af Stevns Erhvervsråd for at kunne gøre brug af tilbuddet. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud fra intoto – Online Markedsføring.

Kontakt os i dag

Hvis du kontakter os i dag, så arrangerer vi hurtigt et møde, hvor vi kommer forbi din virksomhed og tager et kig på dine aktuelle udfordringer og muligheder.

intoto – Online Markedsføring

Møllevej 41

4872 Idestrup

Tlf.: 3064 7604

Mail:

Web: www.intoto.dk

 

intoto – Online Markedsføring har mere end 15 års erfaring med rådgivning omkring online salg og markedsføring og vi underviser bl.a. i online markedsføring på Raketvækst kurserne som holdes af Stevns Erhvervsråd og Køge Erhvervsservice i samarbejde med Væksthus Sjælland. Vi har arbejdet med både Danske og internationale virksomheder samt Non Profit organisationer.