Kinesiolog Charlotte Shanti (fra Allergifrihed, Gevnø) har følgende tilbud til medlemmer af Stevns Erhvervsråd:

  • 50 kr. rabat på behandling

Du kan vælge mellem følgende behandlinger, som Shanti har beskrevet nedenfor:

Allergibehandling

Behandlingen foregår helt uden brug af medicin, men indimellem anbefaler jeg at supplere behandlingen med kosttilskud mv. for at styrke immunforsvaret og slimhinderne. Metoden er effektiv og uden bivirkninger. Den er meget blid og er derfor også velegnet til børn, som jeg har god erfaring med at behandle. Du skal som udgangspunkt regne med 3 – 4 behandlinger, flere hvis du har mange allergier / intolerancer.

Candida test

Mange taler om Candida, flere frygter de har den, men min erfaring viser, at det er de færreste, der lider af Candida. De fleste har “bare” sarte slimhinder, som er mindre behandlingskrævende. Jeg tester vha. homeopatisk essens, om du reagerer på Candida, og så tester jeg, hvilke kosttilskud du vil have gavn af at tage til styrkelse af slimhinderne.

Vitamin- og Mineralcheck

Får du de vitaminer og mineraler, du har brug for? Og tager du dem, som din krop kan optage? Det, at kroppen kan optage de kosttilskud, du tager, er afgørende for dit helbred. Kinesiologisk test kan vise, om du evt. har mere gavn af at skifte over til et andet mærke kosttilskud. Du får en vitamin og mineraloversigt, som passer lige præcis til dig.

BNT: Balancing Nutrition & Toxicity.

Denne test og afbalancering henvender sig specielt til dig, som har kronisk smerte, artritis, fibromyalgi, kronisk træthed, migræne, dehydrering/tørst, stress eller som har mistanke om ophobning af tungmetaller i kroppen f.eks. pga. amalgam fyldninger i tænderne. Testen fokuserer på kviksølv toksicitet, fluor toksicitet, magnesium underskud, kalk/calcium overskud, zink/kobber ubalance, dehydrering og adrenalin/kamp/flugt.

Afbalancering af kæbeområdet

(RESET) Ubalancer i kæbeområdet kan være årsag til næsten enhver tænkelig ubalance i kroppen. For at vi kan fungere optimalt, er det vigtigt, at alle muskler og ligamenter i kæbeområdet er i fuldstændig balance. Jeg anbefaler 2 sessioner i afbalancering af kæbeområdet med hjemmearbejde.

Test af Hund

Vil du gerne vide, hvilken mad din hund kan spise og i hvilken mængde? Jeg tester din hund for allergier og intolerancer, og du får en oversigt med hjem med over, hvilket foder og godbidder din hund kan tåle. Samtidig tester jeg, hvilke kosttilskud din hund kan have gavn af. I mit testsæt har jeg også mulighed for at teste Borrelia Burgdorferi, Anaplasma Phagocytophilum, Encephalitis, Candida, parasitter, virus, bakterier osv.

Kinesiologi går ud på at teste, hvad der styrker kroppen og hvad der svækker den. Det foregår med en muskeltest, som afslører forskellen mellem blokeret og flydende energi. Kinesiologi virker forebyggende i sin natur, da det er det menneskelige energisystem, der testes. Energi ubalancer kan afsløres, før de udvikler sig til et fysisk problem. Det er en meget blid behandlingsform, der også er velegnet til børn.

Læs mere om Allergifrihed på http://www.allergifrihed.dk/

Du kan kontakte Charlotte Shanti på tlf. 42 25 31 08, skriv evt. en sms eller send en e-mail til

Husk selv at oplyse