Tekstforfatter Millamarie Larsen fra Vitamilla har følgende tilbud til medlemmer af Stevns Erhvervsråd:

Kunne du tænke dig et grundigt eftersyn af din hjemmeside, hvor vi sammen gennemgår din side og de ideer, du har til, hvordan den optimalt set skulle se ud?

Trænger du til at få nye øjne på dine tekster og billeder? Og har du længe sukket efter at komme i gang med Facebook, men ved ikke helt, hvor du skal gå i gang?

Du er selv eksperten

Jeg møder mange selvstændige, som er super dygtige til det, de laver, men som alle har den der nagende dårlige samvittighed over deres hjemmeside og det dersens Facebook.

Din hjemmeside er måske blevet brygget sammen derhjemme på et par aftener, og den er ikke helt, som du ønsker den. Måske har du brugt masser af timer og aftener på den, og den er stadig ikke, som du ville ønske, den var.

Måske ærgrer du dig over, at der ligger et uudnyttet potentiale, hvis du bare lige kommer i gang på Facebook og får aktiveret dit netværk og fortalt verden, hvad du kan.

Men du har ikke rigtigt tiden, og du ved heller ikke, hvor du skal starte.

Samtidig vil du hellere lave det, du brænder for og er god til frem for at sidde og knokle foran en computer, som ikke vil det samme som dig.

Hjælpen er nær

Det er her, jeg kommer ind i billedet. For jeg elsker at lave hjemmesider, blogs, og Facebooksider. Og jeg lever af at skrive, lave nyhedsbreve, blogge, lave pressemeddelelser, artikler, notater, politiske kampagner mv.

Min styrke er, at jeg kan skrive tekster, der fremhæver det, som er særligt ved netop din virksomhed. Samtidig går jeg op i det grafisk og kan samtidig hjælpe dig med Facebookmarkedsføring, Google Adwords, SEO (søgemaskineoptimering) mv.

Forårstilbud på hjemmesidetjek

Indtil 1. juni 2014 får du halv pris på et grundigt hjemmesidetjek, hvor vi sammen bruger 6 timer på at gøre din hjemmeside skarpere, så du kan tiltrække de rigtige kunder.

Hjemmeside

Vi gennemgår din hjemmeside, både i forhold til tekster, opsætning, billeder og SEO.

Facebook

Vi sætter sammen en Facebookside op, hvis du ikke allerede har én. Har du allerede én, tilpasser vi den og arbejder med målrettet markedsføring via Facebook annoncering.

Blog

Ønsker du at blogge, kan vi også sætte en blog op for dig, og du får mine tips til, hvordan du bedst blogger og integrerer dine egne tanker/erfaringer i din virksomhed og skaber salg derigennem.

Resultatet skulle meget gerne være, at du bagefter har fået redskaberne til selv at vedligeholde en hjemmeside, Facebookside og blog, som passer præcis til det, din virksomhed tilbyder.

Pris

Normalpris 6.000 kr. ekskl. moms, for medlemmer af Stevns Erhvervsråd 3.000 kr. ekskl. moms.

Kontakt

Kontakt mig på tlf. 23 23 90 50 ellerfor at høre nærmere.