Hjælp os med at blive flere i Stevns Erhvervsråd og få en flot præmie, hver gang du hverver et nyt medlem! Så deltager du samtidig i konkurrencen om at vinde en lækker treretters middag for to på Rødvig Kro & Badehotel.

Når du anbefaler Stevns Erhvervsråd til en virksomhed, som melder sig i Stevns Erhvervsråd og angiver, at de har fået erhvervsrådet anbefalet af dig, får du et gavekort på 200 kr. Du kan selv vælge, om gavekortet skal være til:

Nybom Vine i St. Heddinge, Algade 12C Store Heddinge

Fru.Mage, På Nytorv i 4660 Store Heddinge hver onsdag

Bygma, Industrivej 8, 4652 Hårlev

Når det nye medlem har betalt sit første kontingent, kontakter vi dig og hører, hvilket gavekort, du gerne vil have, og så henter du bare gavekortet i den pågældende forretning. Jo flere medlemmer du hverver – jo flere gavekort får du.

Vind lækker treretters middag på Rødvig Kro & Badehotel

Hvervekampagnen gælder fra 1. juni – 1. december 2015. Det medlem, der i perioden hverver flest nye medlemmer, vinder den store hovedpræmie – en lækker treretters middag for to personer med en flaske vin på hyggelige Rødvig Kro & Badehotel. Vinderen offentliggøres på vores julefrokost d. 8. december.

 Anbefal Stevns Erhvervsråd til andre erhvervsdrivende, så vi kan få flere medlemmer. Jo flere vi er, jo flere ressourcer har vi til at hjælpe dig, og jo stærkere står vi i forhold til at varetage dine interesser.