Nu er det lettere at blive klog på, hvilke tilbud der er til virksomheder i Region Sjælland. Således har Vækstforum Sjælland i samarbejde med Væksthus Sjælland nu lanceret en ny portal med overblik over de mange muligheder til erhvervsdrivende. 

Det er Vækstforum, der har set behovet og truffet beslutningen om at lave en overbliksportal. Væksthus Sjælland er operatør på opgaven. I alt er der lige nu 30 forskellige tilbud på vækstoverblik.dk, hvor du som iværksætter eller virksomhed eksempelvis kan få hjælp med personlig vejledning til forretningsplaner, finansieringsmuligheder, støttemuligheder samt netværksmuligheder. Mulighederne er mange.

Tilbuddene er en vej til viden, ekspertise, resurser og gode erfaringer, der kan hjælpe din virksomhed på vej.

– Vi har skabt ét samlet overblik for alle de relevante erhvervsfremme-aktører. Det skal gerne sikre, at så mange som muligt får kendskab til de gode tilbud, der er, udtaler regionsrådsformand Jens Stenbæk, som også er formand for Vækstforum Sjælland.

Vækstoverblik.dk inddeler tilbuddene i seks overordnede kategorier. Forretningsudvikling og iværksætteri, finansiering, internationalt, grøn forretning, Femern og Bygge-Anlæg og viden, uddannelse og forskning.

– Det skal være lettere at drive virksomhed her i Region Sjælland. At forsøge at skabe et overblik over det store udbud inden for erhvervsfremme er en af de knapper, vi kan skrue på. På vækstoverblik.dk kommunikerer vi nu tydeligere, hvilke tilbud der er fra de mange aktører, fortæller Jens Stenbæk.

På websitet kan man også se kommende arrangementer for virksomheder i Region Sjælland.

– Vi har et stærkt system, der står klar til at hjælpe virksomhederne. Lige fra den lokale erhvervsservice til de nye aktiviteter i forbindelse med Femern og bygge-anlægsinvesteringerne, er der virkelig noget at hente. Så vi er glade for nu at kunne give et overblik og indsigt i tilbuddene, så de kan komme endnu længere ud og gøre en forskel, det er det vigtigste udtaler formand for Væksthus Sjælland og borgmester i Holbæk, Søren Kjærsgaard.

Hvis du vil i kontakt med Væksthus Sjællands eksperter, kan Stevns Erhvervsråd hjælpe dig med at finde den person, der passer til din forespørgsel. Du kan tage kontakt til Erhvervschef Thomas Christensen på telefonnummer 30619952 og på mailadresse thomas@stevnserhvervsraad.dk.