1.april startede den nyeste tilføjelse til Stevns Erhvervsråds team. Mette Lerdorf kommer fra Connect Køge, hvor hun i 10 år har hjulpet erhvervslivet og særligt iværksætterne til at skabe nye samarbejder og sund udvikling.

Mette er projektkonsulent og skal sørge for en målrettet indsats, der skaffer relevante og givende projekter til Stevns, der kan være med til at løfte det samlede erhvervsliv i området.

Lokalt funderet

Mette bor i Strøby Egede og har tidligere boet i Vallø. Hun kommer med en stor kærlighed til lokalsamfundet og samarbejdet mellem de små virksomheder.

”Det er så motiverende at se, hvor meget vi kan rykke et lokalsamfund når de gode samarbejder opstår. Så hvis jeg kan hjælpe til at skubbe den udvikling i gang, så har det været en god dag – det gælder både privat og på arbejde,” fortæller Mette.

Frivilligt arbejde

Mette er frivillig i foreningen Sol over Stevns, der hvert år arrangerer en musik og markedsdag, hvor de samler alt fra Stevns på én gang på én dag.

”I gennem mine mange år med erhvervsudvikling har jeg mødt alle typer af virksomheder – både store og  små – og alle har de været dybt inspirerende og haft nogle unikke kvaliteter, som hver dag gør arbejdet med erhvervsudvikling spændende,” siger Stevns Erhvervsråd projektkonsulent.

Mette Lerdorf

Mette Lerdorf

Projektkonsulent

       

Mette Lerdorf tyvstartede i sin nye stilling som projektkonsulent i Stevns Erhvervsråd og deltog i årets Erhvervstræf ’22

Foto: Nordic View