Der sker mange spændende ting i disse dage, som har stor betydning for turisme-virksomhederne i Stevns. Vi har samlet de vigtigste her, så du kan være helt opdateret.

Webinar om prissætning i turisme – find den helt rigtige pris for dit produkt eller service:

Den 14. juni 2022 afholdt Destination Nordvestkysten et webinar om prissætning i turismen. Det blev optaget, så alle interesserede kan se med. Vi er helt sikre på, at det også er relevant for Stevnske virksomheder.

Kasper Møgelvang fra Orange Elevator er oplægsholder og fortæller om grundlæggende prissætning, prispsykologi, magiske priser og dynamisk prissætning/yield management. Orange Elevator er bl.a. konsulent på VISM’s projekt “Revitalisering af havnemiljøerne”. Og har desuden lang erfaring inden for udvikling af turismevirksomheder.

Webinar om prissætning den14 juni 2022 – YouTube

 

Sæt kryds i kalenderen d. 13. september

Den 13. september 2022 er der Partnerdag i partnerprogrammet, der er et samarbejdet mellem Stevns Erhvervsråd og Stevns Klints Verdensarvskontor. I forlængelse af det, holder vi møde i oplevelsesnetværket. Så sæt allerede nu kryds i kalenderen.

turistinformationen i Rødvig
Cathleen Diana Pedersen

Cathleen Diana Pedersen

Turismekonsulent

       

Cathleen Diana Pedersen er turismekonsulent i Stevns Erhvervsråd. Hun vejleder og hjælper virksomhederne og arbejder samtidig med at udvikle Stevns som turismedestination.

Har du en virksomhed, der direkte eller indirekte arbejder med turisme? Eller vil du gerne sparke gang i noget større, der samarbejder med andre virksomheder på tværs af brancher? Så er Cathleen den du skal tage fat i. Hen over sommeren er hun på tur rundt i det Stevnske sommerland, for at prøve hvordan det er at være turist.

Tilbud om Accelerationsforløb for iværksættere og start-ups i turisme (ansøgningsfrist d. 7. august)

Har du en forretningsidé til bæredygtig og digital turisme, så har du nu muligheden for at komme med i et gratis forløb gennem HIT. Hvis du bliver optaget på forløbet, får du et fire-måneders forløb med sparring til kvalitetssikring, input til vækst, og til at løfte din idé ind på turismemarkedet. Du får individuel rådgivning af specialister og konsulenter med branchekendskab og netværk inden for turisme.

Du kan læse meget mere om HIT og forløbet her

 

VISM har fået penge af erhvervsfremmestyrelsen til projekt: Outdoor-culture nye sæsoner og målgrupper

Målet er, at destinationens virksomheder får flere besøg fra internationale turister i ydersæsonen. Pengene skal bl.a. gå til at lave international markedsføring, men også til at lave pilotprojekter blandt de lokale virksomheder.

Læs mere her

 

Ny national turismestrategi

Regeringen er kommet med en national turismestrategi, som skal gøre Danmark til den grønneste turistdestination i Nordeuropa. Strategien er udarbejdet sammen med erhvervet og indeholder bl.a. en målsætning om, at 70 pct. af alle overnatningssteder være bæredygtighedscertificerede i 2030.

Læs mere om den nye nationale turismestrategi her