Tirsdag d. 27. maj holdt Stevns Erhvervsråd IT-dag i Tinghuset.

På IT-dagen fik alle håndværkere og detailhandelen på Stevns mulighed for at høre hvordan man bedst kan bruge moderne IT i sin virksomhed. Til dagen var der også 8 udstillere, der hver især kunne præsentere interessante løsninger inden for IT.

Til de virksomheder, der ikke havde mulighed for at være med på IT-dagen, følger her en kort beskrivelse af hver udstiller:

Ecofleet (tidligere Autolog)

Ecofleet er en flådestyrings- og kørebogsleverandør. Ved hjælp af gps’er på alle dine biler, får du én kørebog, der fuldt ud lever op til SKATs krav om at adskille privat kørsel fra arbejdsrelateret kørsel. Derudover har du også nemmere ved at forsikre og holde styr på din virksomheds biler.

Læs mere på: www.autolog.dk


Byggeweb

Byggeweb leverer digitale værktøjer til projekt- og ejendomshåndtering, lige fra idéfasen, udbud og styring til drift af ejendomme. Byggeweb er et uvildigt firma, og kan derfor tilbyde viden, der er samlet på tværs af faggrupper og alle faser, som tilsammen kan sikre din virksomhed en effektiv digital kommunikation.

Læs mere på: www.byggeweb.dk


E-conomics

E-conomics er en online regnskabsløsning, der er særligt udviklet til små og mellemstore virksomheder.

Grundmodulet indeholder både finans-, debitor-, kreditor-, og fakturamodul, og du kan tilføje mere funktionalitet i takt med, at din forretning vokser.

Læs mere på:www.e-conomic.dk


 

Net og Data

Net og Data leverer kassesystemer til detailbutikker og er velegnet til stort set alle brancher, samtidig med at det kan integreres fuldt ud med butikkens webshop. Ved hjælp af Net og Datas kassesystem er det muligt at holde styr på dit varelager, samt at fremkalde statistikker og rapporter på din indtjening.

Læs mere her: www.netogdata.dk


Intempus

Ved hjælp af Intempus app’en, der tilbydes til android og iphone, får du et mobilt timeregistreringssystem, der erstatter den gamle og traditionelle timeseddel. Når du sidder ved din computer, kan du nemt få et overblik over alle dine medarbejderes indberetninger, og overføre dem til dit regnskab.

Læs mere her:www.intempus.dk


 

Valhal IT

Valhal IT tilbyder cloud-løsninger til din virksomhed, således at du i din dagligdag ikke skal tænke på licenser, backup og vedligehold af din virksomheds IT. Med en cloud-løsning får du en mere fleksibel administration, idet du altid vil kunne tilgå din virksomheds data, så længe du har en computer eller mobil ved hånden.

Læs mere på: www.valhal-it.dk


Q-buy

Q-buy er en online, mobil webshop, der samler flere butikker i én app. På den måde bliver det nemmere for forbrugeren at finde sine varer når der skal handles og du, som virksomhed for mulighed for at få en ny salgskanal.

Læs mere på:www.qbuy.net


 

360 Business Tool

Som navnet siger, tilbyder 360 Bussines Tool et virksomhedssystem, der når hele vejen rundt om din virksomheds behov inden for IT. Systemet er målrettet mod små og mellemstore virksomheder og indeholder både CRM og ERP.

Læs mere på:www.360businesstool.com