Det var masser af nye værktøjer at hente på RaketVækst-kurset for Kenneth Burnet fra KB.Automobiler ApS. Han fik nemlig inspiration til regnskabsføring, ny viden til ansættelse af medarbejdere og meget mere.

Det var en lidt skeptisk Kenneth Burnet, der ankom til RaketVækst-kurset en onsdag morgen i november for at tilbringe tre dage med en gruppe andre virksomhedsejere for at få nye værktøjer til at styrke forretningen.

-Jeg fik en opfordring af Jesper fra erhvervsrådet til at tage med, og jeg vidste også, at der var plads til forbedringer i min forretning. Jeg ville gerne se på, om der er noget, jeg kan gøre bedre, undgå nogle fejl og få mere vækst, fortæller Kenneth Burnet.

Tips til regnskabet
Der var meget ny information at hente på RaketVækst, men den største øjenåbner for Kenneth Burnet var, at han kunne blive lidt bedre til at sende regninger til kunderne efter en endt opgave:

-Jeg vidste godt, at jeg ikke er så god til at få skrevet regninger. Jeg er ret billig og nogle gange kan jeg godt glemme at skrive nogle timer på af hensyn til kunden, og det nytter jo ikke noget i en virksomhed. Der fik jeg klar besked på kurset om, at hvis jeg skal blive ved med at drive virksomhed, skal jeg blive skarpere på det.

Han peger på, at konsulenterne på kurset havde en god viden og erfaring med at hjælpe andre virksomheder, og at det var en fordel for ham:

-Det er godt at tale med nogen, der ved, hvilke nybegynderfejl, man ofte laver, fortæller Kenneth Burnet.

Hvis man lytter, kommer man frem
Ifølge den unge ejer af KB.Automobiler ApS var det især den gode sparring med konsulenter og andre deltagere på kurset, der var den største fordel:

-Jeg har lært rigtig mange ting på kurset. Det var godt at være på kursus med de andre virksomheder, for det gav rigtig meget at sparre med de andre. Jeg vil helt sikkert lytte til de råd, jeg har fået med på kurset. Hvis man lytter, kommer man frem, fortæller Kenneth Burnet.

Til spørgsmålet om hvorvidt, han vil anbefale RaketVækst, er der klar tale:
-Jeg var lidt skeptisk i starten på, om det nu var nødvendigt, men nu er jeg slet ikke i tvivl. Jeg vil helt sikkert råde andre til at tage på RaketVækst, siger virksomhedsejeren.