Rummeligt arbejdsmarked på Stevns
3. september 2013

I foråret stiftede en gruppe ildsjæle den socialøkonomiske virksomhed, Socialøkonomi Stevns. Socialøkonomi Stevns er en er en partipolitisk uafhængig forening, der arbejder for udbredelse af socialøkonomi og socialt entreprenørskab i Stevns kommune.

Med og for hvem?

Socialøkonomi Stevns arbejder for, at mennesker, der af en eller anden grund har svært ved at komme ind på det ordinære arbejdsmarked. Det kan være mennesker, der har et fysisk eller psykisk handicap. Det kan være mennesker, der for tiden bare ikke finder sin egen plads i samfundet og derfor har svært ved at klare dagen og vejen. Det kan være unge, der skal have et lille skub for at komme i gang med en uddannelse.

 

Socialøkonomi Stevns ønsker at etablere en virksomhed, hvor mennesker trives med forskellige former for arbejde. Socialøkonomi Stevns ønsker at indgå i forpligtende netværk med andre social-økonomiske virksomheder, foreninger, kommuner og virksomheder i øvrigt.

 

Stevns Erhversråd samarbejder med Socialøkonomi Stevns og vil gerne opfordre andre til at støtte op om det gode initiativ, der er med til at udvikle Stevns Erhvervsliv og gøre det mere rummeligt.

 

Bliv Medlem

 

Det koster 100 kr. at blive medlem af Socialøkonomi Stevns, der gerne vil have flere medlemmer, da antallet af medlemmer har betydning i forhold til at søge penge fra fonde.

 

Pengene indbetales på konto i DIBA 6060 5798333

Husk navn, adresse og meget gerne en e-mail.

 

Kontakt Hans Christian Rasmussen på tlf. 29 90 85 83 ellerfor mere information eller besøg Socialøkonomi Stevns’ Facebookside