Erhvervschef Thomas Christensen inviterer til spændende debat om erhvervsudviklingen i Stevns, når anden omgang af Tingcast løber af staben onsdag d. 23. september kl. 11 “live” fra Tinghuset. Gæst er konsulent Eskild Hansen.

Seneste liveudsendelse fra Tinghuset, hvor Stevns’ Borgmester Mogens Haugaard netop havde besøg af erhvervschefen, førte til gode diskussioner og interessante dilemmaer omkring erhvervsudviklingen i Stevns Kommune, hvilket du kan se her.

Denne gang er Thomas Christensen selv vært. Han har som erhvervschef og pennefører på kommunens erhvervspolitik og -redegørelse om nogen indgående viden og kendskab til Stevns erhvervsudviklingspotentiale. Han har i den anledning inviteret konsulent Eskild Hansen, der er specialist i by- og regionaludvikling, til at sidde i ‘den varme stol’.

Eskild Hansen er ejer af konsulentfirmaet EHSB, som han startede op i 2001, hvor han blandt andet har været med til at lægge strategiske planer, afdække potentialer og muligheder og lavet dybdegående analyser til adskillige kunder og kommuner.

Derfor bliver det også interessant at overvære de to herrer diskutere foran rullende kameraer, når temaet hedder “Erhvervsudvikling i Stevns – hvordan?”. Du kan se udsendelsen på onsdag på http://www.tinghuset.org/detskaeritinghuset/tingcasts/