Erhvervschef Thomas Christensen havde for nyligt inviteret direktør for Væksthus Sjælland og Vækstfabrikkerne, Mads Váczy Kragh, til Tingcast i Tinghuset. Temaet var, hvordan man opbygger en iværksætterkultur i Stevns.

Den tredje onsdag i hver måned inviterer erhvervschefen relevante eksperter eller forretningsmænd i studiet for at diskutere udviklingsmuligheder for erhvervslivet i Stevns. Den 21. oktober var det så Mads Váczy Kraghs tur til at bidrage med sit syn på, hvordan man kan opbygge en iværksætterkultur i Stevns.

Og Mads Váczy Kragh er ikke hvem som helst på iværksætterområdet. Foruden at være direktør hos Væksthus Sjælland, der blandt andet hjælper nystartede virksomheder med udviklingsplaner, så er han også forfatter til bogen ‘Iværksættersamfundet’ fra 2014 og en af de førende eksperter på iværksætteri i Danmark.

I udsendelsen, som du kan se herunder, var de to herrer eksempelvis inde på, hvad der skaber det gode iværksættermiljø, hvilke problemer iværksættere typisk står overfor og hvordan Stevns fremadrettet skal skabe gunstige forhold for iværksættere.