Som et nyt forsøg, sidder der en ’iværksættervagt’ fra Stevns Erhvervsråd klar til at hjælpe iværksættere hver fredag frem til november. Det er blot et ud af mange tilbud til iværksættere i efteråret, der bl.a. også byder på to infomøder og et iværksætterkursus.

Der er kommet tryk på iværksætterindsatsen efter Stevns Erhvervsråd i marts ansatte iværksætterkonsulent, Jesper Yde Knudsen. Det nyeste tiltag er Iværksættervagten, der indtil videre kører som et forsøg frem til november på henholdsvis den Kreative Matrikel i Strøby Egede og ’mødestedet’ på biblioteket i Hårlev.

Det specielle ved Iværksættervagten er, at man ikke behøver at booke en tid, men blot kan dukke op, når det passer ind i skemaet.

– Mange kommende iværksættere har et arbejde, som de skal passe inden de tager springet fuldt ud og starter deres egen virksomhed, og derfor kan det være svært at finde tiden til fastlagte iværksættermøder- og kurser, forklarer Jesper Yde Knudsen.

Som med al anden sparring og vejledning hos Stevns Erhvervsråd, er det gratis at møde op hos Iværksættervagten, hvis man har adresse i Stevns Kommune eller er medlem af Stevns Erhvervsråd.

Flere tilbud til iværksættere

Men tilbuddene til stevnske iværksættere stopper ikke der. Den 1. september afholdes efterårets første informationsmøde for iværksættere på ’mødestedet’ i Hårlev, hvor Jesper Yde Knudsen, trin-for-trin, vil gennemgå de punkter, der er relevante, når man skal starte sin egen virksomhed.

Derudover byder efteråret på et nyt Iværksætterkursus, hvor iværksættere mødes i 3 dage og får intensiv træning i bl.a. markedsføring og bogholderi. Kurset, der første gang blev afholdt i foråret, var en stor succes og det vil Stevns Erhvervsråd derfor gentage d. 3.-5. oktober på den Kreative Matrikel i Strøby Egede.

Du kan læse mere om de mange tilbud til iværksættere på Stevns Erhvervsråds hjemmeside: her