Produktionsvirksomheden Prodipp flytter nu deres virksomhed til Stevns nærmere bestemt til Håndværkervej i Hårlev.

Virksomheden producerer latex og latexfrie produkter til blandt andet medicinalindustrien.

Indtil nu har Prodipp haft hjemme i Tappernøje, men udviklingen i virksomheden gjorde, at de havde behov for nye lokaler.

De kontaktede i den forbindelse erhvervschef Thomas Christensen fra Stevns Erhvervsråd for at høre, om han kendte til nogle velegnede lokaler i Stevns Kommune.

”Vi var rundt og se på lokaler i forskellige kommuner blandt andet i Vordingborg, men dem som Thomas viste os passede bedst til vores behov”, fortæller Bjarne Andersen fra Prodipp om hovedårsagen til, at valget faldt på Stevns.

Lejekontrakten er nu underskrevet, og Bjarne Andersen fortæller, at de snarest flytter ind i deres nye lokaler.

Stevns har brug for nye virksomheder
Det er ifølge erhvervschef Thomas Christensen meget vigtigt for Stevns Kommune at tiltrække flere virksomheder, og han glæder sig derfor over, at han kunne hjælpe Prodipp.

”At tiltrække nye virksomheder til Stevns er meget vigtigt, da det betyder flere arbejdspladser. Jeg er derfor rigtig glad for, at jeg kunne hjælpe Prodipp med at finde de helt rigtige lokaler i Hårlev. Det er dejligt, at der er nye virksomheder, der får øjnene op for, at Stevns er en rigtig god kommune at drive virksomhed i”, siger erhvervschef Thomas Christensen.

Prodipp har i øjeblikket fire medarbejdere, men de er i gang med at ansætte en femte og regner med, at tallet vil stige i løbet af de næste to år.

”Vi regner med kraftig vækst i løbet af de næste to år, og det vil også betyde, at vi får brug for at ansætte flere medarbejdere”, fortæller Keld Viggo Saxenfelt, der er direktør i Prodipp.

Han mener, at de i Stevns vil kunne finde de medarbejdere, som de har brug for.

”For nogle år siden søgte vi en medarbejder og fik over 200 ansøgninger. Mange af dem var fra Stevns og omegne, så jeg regner bestemt ikke med, at det bliver et problem at finde velkvalificeret arbejdskræft blandt de lokale”, siger han.