Stevns Erhvervsråd har pr. 1. februar fastansat Signe Kjærbølling som kommunikationskonsulent. Arbejdet er dog ikke nyt for Signe, der siden juni sidste år har været ansat i løntilskud i erhvervsrådet.

– Jeg er utroligt glad for, at jeg kan fortsætte mit arbejde i erhvervsrådet. Jeg vil gøre mit bedste for at bidrage til at styrke erhvervslivet i Stevns Kommune, og her mener jeg, at god kommunikation med virksomhederne står helt centralt. Det er vigtigt, at vi formidler de mange tilbud og muligheder, som er tilgængelige og kan gavne etablerede virksomheder såvel som iværksættere. Omvendt er det også vigtigt, at kommunikationen fra virksomhederne til os fungerer, så vi får kendskab til de udfordringer, der spænder ben for virksomhedernes vækst, fortæller Signe.

I Erhvervsrådet arbejder Signe bl.a. med at kommunikere og markedsføre erhvervsrådets tilbud og services til medlemmer af erhvervsrådet og det øvrige erhvervsliv på Stevns b.la. på hjemmesiden www.stevnserhvervsraad.dk, i nyhedsbreve og gennem den lokale presse. Mange erhvervsdrivende har allerede oplevet hende ved erhvervsrådets mange arrangementer, som hun også hjælper med at arrangere.

Til dagligt bor Signe i Køge, hvor hun også er vokset op. Hun er uddannet fra Roskilde Universitet, hvorfra hun har en kandidat i kommunikation og en bachelor i virksomhedsstudier. Inden hun startede i Stevns Erhvervsråd har hun blandt andet arbejdet i Gigtforeningens kommunikationsafdeling.

Ansættelsen sker på baggrund af kommunens forhøjede tilskud til erhvervsrådet, der til gengæld for støtten skal opfylde en række mål med henblik på at styrke de etablerede virksomheder og hjælpe nye iværksættere godt i gang.

Inden længe får Signe i øvrigt selskab af en ny kollega, der starter som iværksætterkonsulent den 1. marts – nærmere info følger på www.stevnserhvervsraad.dk