Siden april har Stevns Erhvervsråd haft adresse blandt lokale virksomheder på Håndværkervej i Hårlev. Det har vi været meget glade for, da vi som talerør for erhvervslivet gerne vil være i tæt kontakt med virksomhederne på Stevns.

Fra den 1. januar flytter Stevns Erhvervsråd imidlertid til flotte nye lokaler i det nyrestaurerede Tinghuset på Nytorv i Store Heddinge, hvilket vi også glæder os meget til.

I Tinghuset får Stevns Erhvervsråd adgang til nye, moderne faciliteter f.eks. et medierum og et konferencecenter, hvilket skaber gode rammer for erhvervsrådets arbejde med at styrke erhvervslivet gennem vejledning, vidensdeling, kompetenceudvikling og stærke netværk.

Samlingspunkt for erhvervslivet

Det er essentielt for Stevns Erhvervsråds arbejde at have en tæt dialog med virksomhederne i Stevns. Det bliver der gode muligheder for i Tinghuset, hvor mange virksomheder vil have deres gang til erhvervsarrangementer, -workshops og -netværk. Samtidig har virksomhederne adgang til husets faciliteter f.eks. videokonferenceudstyr og medierummet, som de eksempelvis kan bruge i deres markedsføring.

Da Stevns Erhvervsråd fungerer som erhvervslivets talerør til Stevns Kommune ser erhvervsrådet desuden frem til at være tæt på Rådhuset i Store Heddinge.

Under restaureringen af det gamle råd-, ting- og arresthus, er bygningen blevet omdannet til et højteknologisk energihus, med de nyeste IT-løsninger og den nyeste teknologi inden for reduktion af energiforbrug. Derfor glæder erhvervsrådet sig til at byde interesserede indenfor i de nye lokaler, hvor de kan hente inspiration og viden om den nye teknologi og få rådgivning af Tingshusets energirådgivere.
Stevns Erhvervsråd vil samtidig sørge for at hjælpe virksomhederne i Stevns med at udnytte de muligheder, Tinghuset giver for at fremvise deres grønne produkter og løsninger f.eks. inden for bygge- og anlæg og rådgivning.

Kom til åbningen af Tinghuset og se de nye faciliteter
lørdag den 7. december fra 12.00 til 16.00 inviterer Stevns Kommune alle interesserede til åbent hus, hvor der denne gang vil være fokus på de mange anvendelsesmuligheder, som Tinghuset byder på.

Her får man mulighed for at se og afprøve diverse energibesparende teknologier, få en demonstration af medieværkstedet og vidensværkstedet og afprøve den interaktive energiinstallation. Der vil også være mulighed for at se Erhvervsrådets nye lokaler.

Dagen byder på taler fra blandt andre Borgmester Poul Arne Nielsen og underholdning fra Stevns Musikskole. Der vil samtidig være mulighed for at smage diverse lækkerier fra Stevns Fødevarenetværk og så længe lager haves, vil der være gratis udskænkning af specialøllen Tinghusbryggen.