Nu kan iværksættere og privatpersoner blive medlem af Stevns Erhvervsråd til halv pris, efter at erhvervsrådet har besluttet at indføre to nye medlemsskaber pr. 1. august 2014.

– I Stevns Erhvervsråd har vi flere og flere tilbud og arrangementer for iværksættere, og vi oplever en øget interesse fra nystartede virksomheder for at blive medlem. Da penge oftest ikke er det, man har flest af, lige når man har startet virksomhed, ser vi hellere, at virksomhederne bruger pengene på at komme godt fra start. Derfor har vi valgt at gøre det billigere for nye iværksættere at blive medlem, forklarer erhvervschef Thomas Christensen.

Dermed koster et iværksættermedlemskab 300 kr. uafhængigt af størrelse – til sammenligning koster det billigste medlemskab for etablerede virksomheder 600 kr. om året. Virksomheder kan få et iværksættermedlemsskab, hvis de inden for det seneste år har CVR-registret deres virksomhed, eller hvis de går med tanker om det. Den særlige pris gælder for det første år af deres medlemskab.

Privatpersoner uden virksomhed, der har lyst til at støtte Stevns Erhvervsråd, kan ligeledes blive medlem for 300 kr. om året. Det gør det f.eks. billigere for tidligere virksomhedsejere at fortsætte deres medlemskab af erhvervsrådet, efter de har afhændet deres virksomhed.

[vc_button title=”Bliv medlem” target=”_self” color=”default” size=”default” href=”https://www.staging.stevnserhvervsraad.dk/serviceydelser/bliv-medlem/”]