Stevns Erhvervsråd har indgået samarbejde med Sparringspartnerne
24-10-2013

Stevns Erhvervsråd har indgået et samarbejde med Sparringspartnerne, der gratis tilbyder professionel rådgivning til virksomheder – en hjælp mange virksomheder kan få stort udbytte af.

Den 29. oktober kl. 18.00 når Stevns Erhvervsråd holder Vækstmøde på Konference & Hotel Klinten i Rødvig, vil lokale virksomheder få mulighed for at stifte bekendtskab med Sparringspartnerne.

Sparringspartnerne er en non-profit forening, der tilbyder rådgivning til både iværksættere og etablerede virksomheder. Virksomhederne får tilknyttet en erfaren erhvervsleder som sparringspartner i en aftalt periode, og sammen aftaler de indholdet og målene for forløbet.

Ifølge vækstkonsulent Nils Hall Torgersen er en sparringspartner en stor fordel for virksomhederne.

”De virksomheder, der har en professionel sparringspartner eller bestyrelse, klarer sig 50 % bedre end dem, der ikke har. Samtidig er det en af de fem vigtigste faktorer, som bankerne kigger på”, fortæller han.

Hvem har gavn af en sparringspartner?
Nils Hall Torgersen er en af de oplægsholdere, man kan møde, hvis man tager med, når Stevns Erhvervsråd inviterer til Vækstmøde.

Nils Hall Torgersen vil fortælle om, hvad en bestyrelse og en sparringspartner er, hvem der kan have gavn af et samarbejde og på hvilken måde.

Der vil på mødet også være mulighed for at høre oplæg af Søren Vagn Hansen, Henrik Weiergang og Ole Bay Jensen, der alle er sparringspartnere. De vil fortælle om, hvordan forskellige rådgivende organer virker i praksis, om det praktiske arbejde i en professionel bestyrelse, om det at være sparringspartner for en virksomhedsejer og meget mere.

Arrangementet henvender sig både til dem, der går med konkrete overvejelser om at tilkoble en bestyrelse eller sparringspartner, men også til dem, der bare gerne vil blive klogere på de muligheder, der findes for at få professionel hjælp til sin virksomhed.

Prisen for at deltage er 150 kr. ex moms for medlemmer af Stevns Erhvervsråd. For øvrige interesserede er prisen 500 kr. ex. moms. Tilmelding sker via billetto.dk/vaekstmoede.