Stevns Erhvervsråd har i længere tid ønsket at udgive et erhvervsmagasin, der sætter de stevnske virksomheder i fokus, og ønsket er nu gået i opfyldelse, og magasinet er på gaden.

Erhverv Stevns, som magasinet hedder, indeholder spændende artikler, der giver indblik i, hvad der sker rundt omkring i de lokale virksomheder. Der er sat fokus på et bredt udsnit af emner, hvor de erhvervsdrivende får chancen for at dele deres erfaringer og historier til inspiration for andre.

Ud over artikler med fokus på de erhvervsdrivende vil magasinet på sigt samtidig levere erhvervsnyheder og sætte fokus på de kommunalpolitiske beslutninger. Formålet er samtidig at gøre læserne opmærksomme på den hjælp, der tilbydes til erhvervsdrivende både den hjælp, der er at hente i Stevns Erhvervsråd men også de tilbud, der ellers findes rundt omkring.

Erhvervschefen glæder sig over det nye magasin
Erhvervschef Thomas Christensen glæder sig over det nye magasin og håber, at rigtig mange vil få stor glæde af det.

”Jeg er glad for, at vi i Stevns Erhvervsråd nu kan præsentere Erhverv Stevns – vores nye magasin, der sætter fokus på erhvervslivet i Stevns Kommune. Vores ambition med bladet er at sikre, at alle relevante erhvervsinformationer er synlige og tilgængelige for alle interesserede. Samtidig er det nye magasin også et medie, hvor vi har mulighed for at fortælle de mange spændende og inspirerende historier, der er at finde rundt omkring i virksomhederne. Jeg håber, at rigtig mange vil få stor glæde af Erhverv Stevns”, siger Thomas Christensen.

Erhverv Stevns vil i første omgang kun udkomme digitalt, men det er planen, at det længere ude i fremtiden også skal udkomme som printudgave. Indtil det sker, vil du kan læse Erhverv Stevns på Stevns Erhvervsråds hjemmeside.

Læs første udgave af Erhverv Stevns her