Kun en time fra København har Sydsjælland og Møn med sin smukke natur og charmerende byer masser at byde på for kursister- og konferencedeltagere. I vores destinationen findes flere spændende konference- og kursusfaciliteter, hvoraf flere ligger i Stevns Kommune. Nu satser SydkystDanmark benhårdt på at trække flere mødearrangører til vores område med den nye webportal Stjernemøder.dk.

”Der er et kæmpe potentiale derude, og vi har så meget at byde ind med i SydkystDanmark, når det gælder erhvervsturisme,” siger Heidi Larsen, netværks- og forretningsudviklingschef i VisitSydsjælland-Møn A/S.

”Vores restauranter, hoteller og konferencecentre ligger tæt på København, kvaliteten er i top og priserne er konkurrencedygtige. Og så har vi naturen, pladsen og roen, som kan være med til at skabe et anderledes møde end i København. Med vores nye netværk Stjernemøder samler vi kræfterne, og nu går vi benhårdt efter at få en større bid af mødemarkedet,” siger hun.

Find dit næste mødested i vores destination

På den nye webportal kan du finde inspiration til dit næste møde eller kursus: For eksempel møder i historiske rammer eller møder med store naturoplevelser inkluderet. Portalen kan også give et lynhurtigt overblik over de 29 Stjernemødesteders faciliteter og kapacitet, lige som alle kontaktoplysninger er samlet her.

”Jeg håber, at den nye portal kan trække mere erhvervsturisme til vores destination til gavn for vores lokale overnatnings- og spisesteder. Næste gang du står og skal arrangere et møde eller et kursus, vil jeg opfordre dig til at tage et kig på Stjernemøder.dk, for det giver et rigtig fint overblik over alle de spændende muligheder, der findes i vores område, siger erhvervschef Thomas Christensen fra Stevns Erhvervsråd, som opfordrer til, at man spreder ordet om den nye portal til mødearrangører i sit netværk.

Besøg stjernemøder.dk