’Støt Stevns’ er navnet på en kampagne, der netop er sat i gang af Stevns Erhvervsråd. Kampagnen skal få flere til at handle lokalt via hjemmesiden Stevns Råstof. Her kan Stevns’ virksomheder profilere sig gratis og forbrugere kan nemt og hurtigt søge efter lokale produkter og services.

Nu er det slut med at søge forgæves ved tasterne, når du har brug for professionel hjælp i dit nærområde. Siden årsskiftet har det været muligt at gå ind på www.stevnsraastof.dk og finde virksomheder i næsten alle former for brancher- lige fra lokale cateringvirksomheder til håndværkere, revisions- og advokathjælp. Databasen gør det nemt at finde den virksomhed, du lige står og mangler, for du kan både søge på brancher eller på en specifik virksomhed.

– Der er stadig virksomheder og forbrugere, der ikke har fået øjnene op for det nemme online søgeredskab, som er lige ved hånden. Derfor håber vi, at kampagnen kan synliggøre databasen i endnu højere grad, så endnu flere kan få gavn af den, siger erhvervschef Thomas Christensen fra Stevns Erhvervsråd.

Derfor opfordrer erhvervsrådet til, at man gør sig selv den tjeneste at bruge et par minutter på www.stevnsraastof.dk. Thomas Christensen håber, at hjemmesiden kan være med til at støtte op om den lokale erhvervsudvikling.

– Vi har valgt at kalde kampagnen ’Støt Stevns’, for når du handler lokalt i kommunen, er du med til at støtte de lokale erhvervsdrivende og sikre, at vi fortsat har et lokalt erhvervsliv, og det er nødvendigt, hvis Stevns Kommune skal være en attraktiv kommune at bo og opholde sig i, forklarer erhvervschef Thomas Christensen.

’Støt Stevns’ kampagnen kører også på Facebook, og i uge 19 skal du holde ekstra meget øje med Stevns Erhvervsråds Facebookside, hvor Erhvervsrådet sætter gang i en konkurrence i forbindelse med kampagnen.

 

Udover at en profil på Stevns Råstof kan give dig flere private kunder, kan den også øge din virksomheds synlighed overfor Stevns Kommune, da kommunen bl.a. bruger Stevns Råstof som leverandørkatalog.

Opdater din profil og blev mere synlig

Alle virksomheder i Stevns Kommune har mulighed for at få en gratis profil på Stevns Råstof. Som medlem af erhvervsrådet har du allerede en virksomhedsprofil på www.stevnsraastof.dk.

Vi vil opfordre dig til at tjekke, om din profil er opdateret, så du kan få mest ud af din profil. Det er især vigtigt, at du har tilknyttet nogle tags (brancher) til din virksomhed, da det er dem, de besøgende søger og evt. finder din virksomhed på. Hvis du ikke kan finde et tag, som du synes passer på din virksomhed, er du velkommen til at skrive til erhvervsrådet og forslå et nyt tag.

Du kan se, hvordan du udfylder din virksomhedsprofil i videoen her

Har du glemt eller mistet dit login til din profil eller har du brug for hjælp til at redigere profilen, kan du kontakte kommunikationskonsulent Signe Kjærbølling på tlf. 24 76 40 01 eller på mail signe@stevnserhvervsraad.dk

Har du ikke en profil endnu?

Klik ind på Stevns Råstof og anmod om at få en profil på www.stevnsraastof.dk/om-stevns-raastof/faa-en-profil. Så opretter Stevns Erhvervsråd en profil og sender et login til dig, så du selv kan redigere i profilen.

Kort fortalt om Stevns Råstof

Som forbruger kan du:

  •  finde lokale virksomheder, der kan hjælpe med det, du mangler
  •  søge på brancher
  •  få overblik over services og produkter
  • støtte dit lokalområde
  • spare tid på at lede
Som virksomhedsejer kan du:

  • få en gratis virksomhedsprofil
  •  øge din synlighed
  • få flere kunder
  • nå ud til flere samarbejdspartnere
  • blive synlig i Stevns kommunes leverandørkatalog