Storbritannien er et oplagt eksportmarked for mange danske virksomheder, da de forventer at opnå den højeste vækstrate i syv år.

Du kan blive klogere på netop dine muligheder på et af Danmarks største nærmarkeder fredag den 21. marts fra 08.30-12.30, når Væksthus Sjælland i samarbejde med eksportrådet afholder arrangementet ”Storbritannien som eksportmarked” på Vækstfabrikken Faxe, Industrivej 2, 4683 Rønnede.

Brug en formiddag på at møde Eksportrådets danske repræsentanter, som hver dag arbejder med at skabe dansk eksport til Storbritannien. Du får et indblik i markedet, og hvordan potentialet er for netop din branche.

Udover oplæg omkring mulighederne for internationalisering og juridisk input, får du også mulighed for at høre, hvordan en IT virksomhed fra region Sjælland har oplevet de første skridt på det britiske eksportmarked, og hvordan de har grebet udfordringerne an.

Endelig vil der være mulighed for at stille konkrete spørgsmål omkring markedet og din virksomheds muligheder. Ved tre stående workshops kan du og nogle få andre virksomheder stille spørgsmål til eksperterne fra Eksportrådet.

Arrangementet afsluttes med en sandwich, og der er god mulighed for netværk med de andre deltagende virksomheder.

Du kan læse hele programmet her, hvor du også finder linket til tilmelding.