Stevns Klint Partnerprogram

Stevns Erhvervsråd har i samarbejde med Stevns Klint Verdensarvkontor skabt “Stevns Klint Partnerprogram”, som samler virksomheder, organisationer, kunstnere og foreninger med formål om at biddrage til en bæredygtig turismeudvikling af Destination Stevns.

Dette gøres bl.a. ved forskellige indsatser inden for biodiversitet, lokale fødevarer og bæredygtige oplevelser.

Pt. er der ca. 130 medlemmer af Stevns Klint Partnerprogram, og vi mødes adskillige gange om året til faglige og sociale arrangementer, fx Tjek på Turismen samt til Oplevelsesnetværket.

Læs mere her om partnerprogrammet her: Partner | Stevns Klint

 

 

Markedsføring af Stevns til turister

Vores tværkommunale destinationsselskab Visit Sydsjælland & Møn står for al national og international markedsføring af Stevns til danske og udenlandske turister.

Ydermere, så arrangerer Destination SydkystDanmark faglige og sociale sammenkomster, for alle turismevirksomheder, i de fire kommuner som destinationsselskabet dækker: Stevns, Faxe, Næstved og Vordingborg.

Stevns Erhvervsråd arbejder utrolig tæt sammen med Visit Sydsjælland & Møn, om markedsføring samt udvikling af Stevns som turismedestination, til glæde for lokale og besøgende.

Vil du være med til at markedsføre Stevns? Så er du velkommen til at bruge billederne fra Visit Sydsjælland & Møn’s billedkartotek. Husk blot at kreditere fotografen: Skyfish – billedkartotek

 

 

Få flere input til turisme og oplevelsesøkonomi

Er din virksomhed inden for turisme og oplevelsesøkonomi, så har du også mulighed for at få rådgivning og sparring af Erhvervshus Sjællands turismespecialister.

Du finder mere information her: Turisme og oplevelsesøkonomi | Erhvervshus Sjælland

Cathleen Diana Pedersen

Cathleen Diana Pedersen

Turismekonsulent

På daglig basis, er Cathleen Diana Pedersen, turismekonsulent i Stevns Erhverv ansvarlig for samarbejdet med større og mindre aktører indenfor turismefremme, herunder bl.a. Stevns Kommune, Stevns Klint Verdensarvkontor, Destination SydkystDanmark (VISM) og Erhvervhus Sjælland.

Hvis du ønsker at vide mere om, hvordan Stevns Erhverv samarbejder om at løfte turismen i Stevns, kontakt da Cathleen Diana Pedersen, som også kan sætte dig i kontakt med vores mange branche-kollegaer. Vi er alle sat i verden for at hjælpe dig.

Destination Stevns

Vores officielle turismeside for alle oplevelser i Stevns