Virksomhed i Polen?
24. september 2013

Går du med overvejelser om at udvide din forretning til Polen? Så kom med, når de danske ambassader i Warszawa og Prag inviterer til et gratis halv-dags seminar: “Practice Polen”. Seminaret giver virksomheder baggrundsinformation og hands-on viden om at drive forretning i og med Polen.

Seminaret foregår den 24. oktober fra kl. 9-13 i Eigtved Pakhus, Asiatisk Plads, 1448 København K.

Seminaret forsøger at afspejle, de forskellige behov og eksportstrategier som virksomheder har, ved at opdele arrangementet i to dele. Del 1 er dedikeret til virksomheder med interesse i eksport fra Danmark til Polen, eller andre lande i regionen, uden direkte etablering i landet. Del 2 fokuserer på virksomheder, der planlægger at starte op på det polske marked med salgs- eller produktionsaktiviteter.

Oplæggene vil blive præsenteret af erfarne eksperter fra ambassaderne, Danske Bank, Peter Nielsen & Partnere Advokatfirma og Euler Hermes. Desuden vil danske virksomheder, der har erfaringer med det polske marked, præsentere deres business cases. Efter oplæggene vil alle hovedtalerne være til rådighed for individuelle møder mellem kl. 12.00 og 13.00.

Du tilmelder dig til seminaret her 

Fakta

Polen er med over 38 mio. indbyggere Danmarks 10. største eksportmarked. 500 danske virksomheder har allerede slået sig ned i Polen, hvor de har adgang til et stort internt marked, stabil økonomisk vækst og kort afstand til Danmark. For mange virksomheder er Polen desuden en naturlig indgang til det øvrige centraleuropæiske marked.

Læs mere om halvdagsseminaret her