Stevns Erhvervsråd samarbejder med Sparringspartnerne, der tilbyder gratis professionel rådgivning til virksomheder – en hjælp mange virksomheder kan få stort udbytte af.

Sparringspartnerne er en non-profit forening, der tilbyder rådgivning til både iværksættere og etablerede virksomheder. Virksomhederne får tilknyttet en erfaren erhvervsleder som sparringspartner i en aftalt periode, og sammen aftaler de indholdet og målene for forløbet.

Ifølge vækstkonsulent Nils Hall Torgersen er en sparringspartner en stor fordel for virksomhederne.

”De virksomheder, der har en professionel sparringspartner eller bestyrelse, klarer sig 50 % bedre end dem, der ikke har. Samtidig er det en af de fem vigtigste faktorer, som bankerne kigger på”, fortæller han.

Få en sparringspartner

Sparringsforløbet er et udviklingsforløb, og derfor er det vigtigt, at du er parat til at åbne op og tage imod, samt have mod på at gå nye veje. Ved et sparringsforløb er de første 20 timer med en tilknyttet sparringspartner gratis.

Alle iværksættere og virksomheder kan få tilknyttet en sparringspartner, hvis de er interesseret i at arbejde seriøst med at udvikle og styrke deres virksomhed. Lige nu tilbyder 28 erfarne erhvervsfolk at stille deres forskellige kompetencer til rådighed som sparringspartnere for virksomheder.

Er du parat til at tage næste skridt, eller vil du vide mere om Sparringspartnerne, så besøg www.sparringspartnerne.dk, eller kontakt sekretariatet på tlf. 21586065 eller info@sparringspartnerne.dk.