Borgmester Mogens Haugaard Nielsen og Erhvervschef Thomas Christensen fra Stevns Erhvervsråd besøgte onsdag d. 27. april den prisvindende tøjbutik Cloud Nine i Store Heddinge. Monica Lykke Holst åbnede butikken i 2014 og i år blev hun hyldet som ’Årets Iværksætter’ af Stevns Erhvervsråd.

Monica viste stolt sin forretning frem, hvor hun sælger et bredt udvalg af tøj, sko og smykker – både varer, der ikke sprænger kundens budget, men også nogle i den lidt dyrere og mere eksklusive ende. Der er næsten altid nye varer i butikken, for Monica gør en dyd ud af at have udskiftning i sortimentet. Hun har desuden viet en hel afdeling i sin butik til tøj i større størrelser, så det nu er muligt for endnu flere at klæde sig på i hendes butik.

Under besøget blev der talt meget om hele Store Heddinge som handelscentrum. Monica tager nemlig aktivt del i en den gruppe af forretninger, der er gået sammen om at skabe nye initiativer i Store Heddinge. Hun tror på at fællesskabet mellem butikkerne skaber mere sammenhæng i byen og en bedre oplevelse for byens gæster. Derfor gælder det om at skabe fællesskaber og sammenhæng i hele kommunen mener hun:

– Det hedder ikke dem i Rødvig, eller dem i Store Heddinge, det hedder os i Stevns, siger Monica med fast stemme og fortsætter: Det er vigtigt at vi gør opmærksom på os.

I butikken gør Monica sit til, at Store Heddinge kan tilbyde det, som kunderne efterspørger. Hun møder en større og større efterspørgsel på sportstøj, hvorfor hun leger med tanken om at udvide sin forretning, så der også kan blive plads til en sportsafdeling.

I den gruppe af initiativtagere, som Monica deltager i, går de op i at give byens gæster en god oplevelse, og derfor skal byen se pæn og ordentlig ud. Monica og Borgmester Mogens Haugaard Nielsen kunne derfor hurtigt blive enige om vigtigheden i, at hele kommunen ser imødekommende ud. Monica kom selv med flere gode inputs til, hvordan man kunne give kommunens gæster et godt førstehåndsindtryk, så de får lyst til at blive eller komme igen. Stevns er stadig et mere og mere populært sted at flytte hen, hvilket kan ses i at hussalget er steget markant i kommunen, og derfor ser Borgmester Mogens Haugaard Nielsen lys for enden af tunnelen:

– Den udvikling vi ser komme nordfra, fra København og Køge, den er allerede ved at nå til Strøby Egede. Den vil snart få positiv indflydelse på os, og med sådanne positive og konstruktive indslag som Monica giver, så vil der ske vækst.

Besøget er en del af en række besøg der kommer til at foregå i 2016, hvor borgmesteren sammen med erhvervschefen besøger virksomheder i kommunen for at få inputs til, hvordan virksomhedernes oplevelse af kommunen kan forbedres. Er du virksomhedsejer, og vil du gerne have besøg, kan du kontakte Erhvervschef Thomas Christensen på tlf. 30 61 99 52 eller thomas@stevnserhvervsraad.dk.