Eksportrådet, Væksthus Sjælland og Sorø Erhverv inviterer din virksomhed til gratis Eksportseminar onsdag den 22. januar fra kl. 8.30 til kl. 12.00, hvor du kan høre om mulighederne, som danske virksomheder kan opnå på de nordiske nabomarkeder.
Arrangementet bliver afholdt på Gefion, Fulbyvej 15, Sorø. Du kan melde dig til ved at sende en mail til erhverv@soroe.dk, hvor du angiver firmanavn, adresse og virksomhedens CVR nr.

Arrangementets indhold
Eksportrådets repræsentanter fra på de enkelte markeder har en lang erfaring med at hjælpe både store og små virksomheder med markedsspecifikke kunde eller partnersøgninger, konkurrentanalyser, rekruttering, match-making-events med mere.
Handelscheferne fra handelskontorerne på ambassaderne i Norge, Finland, Sverige og Island vil være til stede på seminaret og præsenterer potentialet på de respektive markeder. For trods ligheder landene imellem, er det vigtigt at tage hensyn til forretningsforskelle på tværs af grænser, hvis man vi sikre succes på nye kundemøder eller ved aftaler med en agent.
Som led i arrangementet vil Claus Hansen fra Tool Denmark A/S beskrive, hvad virksomheden har fået ud af samarbejdet med Eksportrådet, for at opbygge en markedsposition uden for Danmarks grænser. Yderlige oplysninger om Tool Denmark A/S kan findes på www.tooldenmark.dk

Program
Kl. 08.30 Ankomst – registrering – kaffe og the
Kl. 09.00 Velkomst v/ Niels-Henrik Glisbjerg, Sorø Erhverv
Kl. 09.10 Introduktion til Eksportrådet samt muligheder for assistance for danske virksomheder v/ Martin Amdi Pedersen, Væksthus Sjælland
Kl. 09.20 Markedsmuligheder i Finland og Baltikum v/ Klaus Hell
Kl. 09.40 Markedsmuligheder i Sverige v/ Mette Ehlers Mikkelsen
Kl. 10.00 Markedsmuligheder i Norge v/ Henrik Pedersen
Kl. 10.20 Markedsmuligheder i Island v/ Ernst Hemmingsen
Kl. 10.35 Tool Denmarks erfaringer med brug at eksportfremmeordninger v/ Claus Hansen
Kl. 11.00 Afslutning v/ Niels-Henrik Glisbjerg, Sorø Erhverv
Kl. 11.10 Speed-dating – med mulighed for samtaler med handelscheferne og repræsentanter fra Væksthuset og Sorø Erhverv
Kl. 12.00 Arrangementet slutter