Nu har Stevns Erhvervsråd et stærkt værktøj på hylderne til de ejerledere, som gerne vil styrke deres salg og ledelse.

INSIGHTS er navnet på Stevns Erhvervsråds nye effektive værktøj til erhvervslivet. Det er kort fortalt et værktøj, som giver dig en bedre selvindsigt i din personlige profil som ejerleder og giver dig et godt udgangspunkt for at forstå og styrke relationerne til kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere.

Erhvervschef Thomas Christensen er i foråret blevet akkrediteret i at bruge INSIGHTS værktøjet, for at kunne tilbyde det til Stevns’ erhvervsliv:

– INSIGHTS er det bedste værktøj, jeg til dato har oplevet i forhold til at lave en 360-graders analyse af dine relationer. Når du forstår dig selv som ejerleder, har du et meget stærkt udgangspunkt i forhold til at forstå, hvordan du bliver en bedre leder for dine medarbejdere, hvordan dit team fungerer bedre og hvordan du skaber bedre kunderelationer. I sidste ende kan det hjælpe dig til en mere velfungerende organisation med et mere effektivt salg, fortæller Thomas Christensen.

I første omgang kan Stevns’ erhvervsdrivende få gavn af det nye værktøj, når Stevns Erhvervsråd tilbyder en workshop om ledelse og medarbejderudvikling d. 16. april og en workshop om personligt salg d. 17. april. Fælles for begge workshops er, at du får lavet en Insights Discovery Profil af dig som ejerleder. Profilen giver dig samtidig adgang til en række opfølgende kurser, hvor du kan arbejdere videre med at styrke dig selv som ejerleder.

Begge workshops bliver holdt i samarbejde med Tom Fisker Jørgensen, som er Seniorkonsulent hos INSIGHTS.

Læs mere om INSIGHTS

16. april – Bliv en stærkere leder

Bliv en stærkere leder på denne fem-timers intensiv workshop, som er baseret på din personlige Insights Discovery profil. Du får forståelse for forholdet mellem dig som leder med dine personlige præferencer og dine medarbejdere. Du lærer at genkende dine medarbejdere ud fra Insightsmodellen, og du lærer at udøve ledelse ud fra samspillet mellem din egen profil og din enkelte medarbejderes profil.

Læs mere om workshoppen og meld dig til

17. april -Bliv mere effektiv til at sælge

På denne seks-timers salgsworkshop tager du udgangspunkt i din egen Insights Discovery Profil og får en række værktøjer til at identificere og appellere til kundens personprofil. Du maksimer din salgseffektivitet ved at genkende din kundes personprofil og kommunikere specifikt til de præferencer, din kunde særligt har.

Læs mere om workshoppen og meld dig til