I 2023 bliver det muligt at opleve Stevns ved brug af en APP. Vores destinationsselskab Destination SydkystDanmark (VISM) lancerer nemlig en spritny destinationsapp, til glæde for danske og udenlandske besøgende.

 

Appen udvikles af Destination SydkystDanmark (VISM) og dækker hele destination, dvs. alle fire kommuner som er med i destinationssamarbejdet: Næstved, Vordingborg, Faxe og Stevns.

Formålet er at øge turisternes muligheder for forbrug og stimulerer motiverne for besøg på museer, attraktioner, butikker, restauranter mv.

Appen bliver integreret med de nuværende GuideDanmark profiler (dvs. vores nuværende site www.sydkystdanmark.dk , og vil derudover indeholde en kortfunktion og GPS til bl.a.  cykel-/vandreturisme, samt indsamle data for turisternes adfærd, som kan bruges til at optimere markedsføring, produkt- og forretningsudvikling.

Vil du følge mere med i, hvad Destinaiton SydkystDanmark (VISM) går og laver? Så kan du følge med og tilmelde dig deres nyhedsbrev lige  herhttps://www.sydkystdanmark.dk/nyhedsbreve-erhverv

Stevns Erhvervsråd og Destination SydkystDanmark (VISM) arbejder tæt sammen om at udvikle turismen i Stevns. Du kan læse mere om samarbejdet her: https://stevnserhverv.dk/vi-samarbejder-om-at-loefte-turismen/ 

Cathleen Diana Pedersen

Cathleen Diana Pedersen

Turismekonsulent

Cathleen Diana Pedersen er erhvervsrådets turismekonsulent. Som specialist i turisme, har hun fingeren på pulsen og følger ivrigt med i, hvad der sker lokalt, regionalt, nationalt og globalt.

Hvis du søger specifik indsigt i et område, så tøv ikke med at tage fat i turismekonsulenten, som kan hjælpe dig videre med det du søger.

Du er også altid velkommen til at booke et møde.

Book et personligt møde