Onsdag d. 23. september havde Erhvervschef Thomas Christensen besøg af konsulent Eskild Hansen i tredje omgang af Tingcast. Temaet var, hvordan man arbejder med erhvervsudvikling i et område som Stevns. Det gav anledning til interessante perspektiver og diskussioner. 

I sidste uge var det Thomas Christensens første tur til at være vært i Tingcast live fra Tinghuset – ligesom det bliver fremover for erhvervschefen den tredje onsdag i hver måned. Han havde besøg af konsulent Eskild Hansen, der er specialist i by- og regionaludvikling og som ejer konsulentfirmaet EHSB.

De to herrer havde blandt andet snak om erhvervsudvikling generelt, Stevns’ placering i forhold til større vækstcentre, små og mellemstore virksomheder og turistpotentialet i området. Hvis du ikke fik set den spændende udsendelse live i onsdags, kan du se den her:

 

 

Naja Habermann fra Stevns Klint har ordet i næste uge

På tirsdag d. 6. oktober går sendetiden igen til Naja Habermann, der er site manager for Stevns Klint. Her taler hun med Birgitte Bang Ingrisch og Michael Løvendal Kruse fra Dansk Naturfredningsforening, om hvad der sker med fredningen af Stevns Klint lige nu.

Du kan se udsendelserne live eller i arkivet på http://www.tinghuset.org/detskaeritinghuset/tingcasts/